TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker – Coherent – Stockholm

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk materialtillverkning hos Coherent i Järfälla.

Trivs du att arbeta med problemlösning och teknik? Har du gedigen erfarenhet som servicetekniker/serviceingenjör inom produktion och underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig. Det världsledande företaget Coherent som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu flera servicetekniker till sitt team som arbetar med underhåll på anläggningen i Järfälla, Stockholm.

Läs mer nedan och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

I rollen som erfaren servicetekniker inom underhåll, kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att hålla produktionsutrustningen i bästa skick för att bidra till en effektiv och högkvalitativ tillverkning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Du ska utöver ovanstående utveckla och underhålla korrekt dokumentation av nödvändiga arbetsrutiner. Du ansvarar även för att kontinuerligt upprätthålla tillräckligt med reservdelar.

Värt att veta

Du kommer ingå i ett team som består av ingenjörer och servicetekniker, där du rapporterar till Maintenance och Facility Manager. Coherent ska anställa tre erfarna servicetekniker, där samtliga under de första 4-6 månaderna genomgår en introduktion som sker dagtid. Sedan kommer de tre som anställs fördelas på nedanstående skift.

Tjänsten som erfaren servicetekniker avser heltid.
Jobba dagskift; du arbetar enligt varannan vecka principen - måndag-söndag 06:00-13:50 för att sedan vara ledig i 7 dagar. 

Jobba kvällsskift; du arbetar måndag-torsdag mellan 13.40-23.15. Ditt arbetstidsmått är 36.30 h/veckan med betald övertid.

Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll är det krav att du:

Det är meriterande om du har erfarenhet från utrustningsunderhåll vid tillverkningsindustri eller liknande. Det kan också vara fördelaktigt om du även har goda kunskaper i svenska. 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibelt och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete, är proaktiv och har ett systematiskt och organiserat arbetssätt. Eftersom du blir en del av ett team är det av största vikt att din samarbetsförmåga är mycket god.

Alla lediga jobb