TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till Combitech på Muskö, Stockholm

Vill du jobba med teknisk support inom förvars- och varvsindustrin? Combitech söker en Servicetekniker till Muskö, Stockholm

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en spännande miljö där du har en viktig del i att serva marinens fartyg? Då har vi en spännande tjänst för dig som Servicetekniker hos Combitech på Muskö. Combitech är Sveriges ledande konsultbolag inom krisberedskap och civilt försvar som jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld.

Låter detta som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker stödjer du våra kunder, främst inom den militära sektorn men även civila myndigheter och organisationer, med tekniskt systemstöd. Du samarbetar nära våra kunder/uppdragsgivare med tekniska tjänster, kvalificerad felsökning samt teknisk support. Mer specifikt innebär det att du:

Värt att veta

Din arbetsplats är i huvudsak på Muskö, tillhörande Haninge kommun, som är beläget i Stockholms södra skärgård med nära anslutning till Nynäshamn, Ösmo, Utö, Västerhaninge och Jordbro. Du tillhör affärsområdet Critical Communication på Muskö och samarbetar nära dina kollegor inom enheten Naval Services & Communications som totalt består av ca 25 personer fördelade på olika orter. Dina arbetstider är måndag-fredag ca 7:30 - 16:30. 

Resor inom Sverige förekommer i tjänsten och det finns en poolbil att tillgå vid dessa tillfällen. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund inom el och tele, antingen från studier och/eller arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har genomfört en värnplikt eller varit verksam inom förvars- eller skeppsvarvsindustrin eftersom det ger en grundförståelse för verksamheten och dess system. Du har god datorvana och behärskar både svenska och engelska bra, både muntligt och skriftligt. Vidare innehar du B-körkort då tjänsten innebär resor.

Det meriterande om du har erfarenhet av teknisk felsökning, förbyggande underhåll och/eller militära system, främst inom radio eller Försvarets sambandsmateriel. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och motiveras av att arbeta med teknik inom denna typ av industri. Du har förmåga att identifiera lösningar och hitta sätt att komma framåt i ditt arbete för att lösa kundens behov. Du är noggrann i ditt arbetssätt och säkerställer kvalitet och slutförande. Då rollen innefattar många kontaktytor både internt och externt, ser vi gärna att du är serviceinriktad och har förmågan att samarbeta och bygga förtroendefulla nätverk och relationer.

Alla lediga jobb