TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till FordonsGas i Jönköping

Vill du jobba med framtidens energi? Till Fordonsgas i Jönköping söker vi nu en servicetekniker.

I Jönköping söker vi nu dig som vill arbeta som servicetekniker och på ett ansvarsfullt och självständigt sätt underhålla FordonsGas tankstationer i Jönköping med omnejd. Med ditt säkerhetstänk och öga för noggrannhet bidrar du till att FordonsGas tankstationer fortsatt håller hög standard.

FordonsGas vision är att bli det ledande energiföretaget inom cirkulär mobilitet och att göra det enklare att färdas hållbart. Det gör vi genom att driva och bygga tankstationer för gasenergi runtom i Sverige. Idag driver vi över 40 tankstationer för komprimerad gas, två för flytande gas samt tre bussdepåer. Vi är 36 anställda med huvudkontor i Göteborg och servicekontor i Skövde, Jönköping och Lilla Edet. FordonsGas Sverige AB ägs sedan 2015 av Air Liquide.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Önskar du få använda din känsla för service och axla ett stort ansvarsområde så är denna tjänsten något för dig. FordonsGas verkar för att fler ska välja gasdrivna fordon och i din roll har du en stor påverkan för att deras vision blir verklighet genom att bidra med en god service i din framtida roll som servicetekniker. Vidare erbjuder vi dig:

Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår ifrån kontoret i Jönköping, därifrån servar du tankstationer inom en radie på ca 35 mil. Det betyder att du trivs bakom ratten! Arbetet är självständigt och ställer höga krav på din förmåga till problemlösning. Samtidigt får du social kontakt då du pratar med kunder, leverantörer och givetvis dina kollegor internt. Du blir en sann spindel i nätet! 

Beredskap ingår i tjänsten och uppgår till en vecka med 5 veckors mellanrum.

VEM ÄR DU?

Du som söker har en relevant bakgrund, kanske har du tidigare arbetat som maskinreparatör, elektromekaniker, eller liknande. Då du kommer att arbeta med gasteknik - brandfarlig gas, höga tryck och cryogen gas är det otroligt viktigt att du är en noggrann person med ett högt säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt och har stort driv och initiativkraft. Arbetet är till stor del administrativt, det är därför viktigt att du känner dig bekväm och trivs med detta. I arbetet har du också daglig kontakt med både kunder och leverantörer, så vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och betydelsen av det. B-körkort är ett krav. Ta gärna en titt på fordonsgas.se för att lära känna oss bättre!

Alla lediga jobb