TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Jobba med teknisk problemlösning inom både el och mekanik! Olssons Elektromekaniska i Skåne söker en resande Servicetekniker!

Har du ett tekniskt intresse och tycker om att skruva med motorer? Då kanske jobbet som resande servicetekniker hos Olssons Elektromekaniska är något för dig. Här får du möjlighet att arbeta på ett tekniskt företag med komplexa reservkraftsanläggningar och vara en av dem som utför service åt våra kunder i hela Sverige.

Är du vår nya servicetekniker med utgångspunkt i Rydsgård, Skåne? Ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och möter en stadigt ökad efterfrågan från våra kunder. Här erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete där du lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att ge service till våra kunder i hela landet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt och utför service på våra kunders anläggningar. Det innebär att du:

Värt att veta

Du tillhör en serviceavdelning som idag består av tre servicetekniker och en Servicechef. Du utgår från hemmet, i närheten av Rydsgård, Skåne, för att ha närhet till vår servicedepå där du lastar din servicebil och släp inför kommande veckas serviceuppdrag. 

Detta är en resande tjänst där du har hela Sverige som arbetsplats och är bortrest ca tre av fyra veckor i månaden. Därför kräver tjänsten B-körkort. 

Våra förväntningar

För jobbet som Servicetekniker söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb