TNG
Servicetekniker till Tomra i Strömstad

Servicetekniker till Tomra i Strömstad

Är du en servicefokuserad person med ett stort tekniskt intresse?

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-06-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Svedberg
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Är du en servicefokuserad person med ett stort tekniskt intresse?

Service- och recondtekniker på TOMRA är ett fritt och självständigt jobb där du ser till att den tekniska rengöringen och underhållet av kunders returläggningar fungerar.

Som konsult hos TOMRA blir du en del av ett teknikerteam som arbetar i fält för att möta företagets kunder och underhålla deras maskiner. Här får du möjlighet att vara en del av ett världsledande företag inom automatiserad returhantering.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett självständigt jobb där ditt uppdrag är att rekonditionering, service och teknisk problemlösning av kunders returanläggningar fungerar. Här får du ett fritt arbete där du själv planerar din arbetsdag med stöd från din närmsta kollega. 

Detta är ett konsultuppdrag med start 2/8, uppdraget är på heltid och pågår sex månader. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med;

  • Genomföra den tekniska rengöringen av returautomater.
  • Till viss del utföra installationer, servicearbeten samt lösa akuta fel på våra kunders anläggningar.
  • Självständigt ansvara för din planering, utförande och rapportering av ditt arbete.

Tjänsten kräver B-körkort. Servicebil och verktyg tillhandahålls av TOMRA. Du utgår från hemmet och vi ser helst att du bor i närheten av Strömstad.

Dina kunder finns främst i Bohuslän och Dalsland.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

När du börjar ditt konsultuppdrag kommer du få utbildning av TOMRA som pågår 1-2 veckor varpå du självständigt börjar utföra arbeten.  

Ordinarie arbetstid är 8:00 – 16:30 måndag till fredag med veckoarbetstid på 38,75 timmar. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen är du en person som tar ansvar för att jobbet blir gjort, är självgående och löser kunders problem. Detta för att du planerar dina dagar självständigt och prioriterar bland dina arbetsuppgifter. I rollen har du daglig kontakt med kunder och det är viktigt att du trivs med kundkontakt, värderar service och vill leverera hög kvalitet. 

Du har en gymnasieexamen och har du jobbat inom servicebranschen är meriterande. För att snabbt komma in i jobbet tror vi att du har ett tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då affärssystem och manualer är på engelska. 

Tomra

Tomra

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden. Organisationen är indelad i tre affärsområden: TOMRA Collection solutions (reverse vending and material recovery), TOMRA Recycling Mining samt TOMRA Food (processed food and fresh food).
Tomra Systems AB (Sverige) grundades 1990 och har ca 56 anställda inom områdena marknadsföring/försäljning och service av returautomater. Tomras servicenätverk är indelat i regioner och täcker hela Sveriges yta.

Globalt har TOMRA över 4500 anställda och drygt 85 000 installerade returautomater i fler än 60 länder. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland & Litauen. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön. Läs mer på www.tomra.com.

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-29
Anna Svedberg
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 32, Sollentuna