TNG
Servicetekniker till Tomra Stockholm

Servicetekniker till Tomra Stockholm

Lockas du av ett självständigt och serviceorienterat jobb inom teknikbranschen? Sök som service- och rekondtekniker hos TOMRA!

Arbetsgivare Tomra
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-19
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Bonus Bonus
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Lockas du av ett självständigt och serviceorienterat jobb inom teknikbranschen? Sök som service- och rekondtekniker hos TOMRA!

TOMRA är den världsledande leverantören av automatisk returhantering s.k. pantmaskiner och söker nu en ny medarbetare Här får du som gillar ett självständigt och fritt arbete hjälpa TOMRAS kunder främst inom dagligvaruhandeln med service, rekond, underhåll och installationer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker på TOMRA får du ett fritt och självständigt jobb där du i ett team ansvarar för installations- service- och reparationsarbeten på returautomater. Du är TOMRAS representant ute hos kund och sköter planering, utförande och rapportering av utförda uppdrag. Med ett team på 8 tekniker i distriktet, endast ett telefonsamtal bort, har du stöttning vid komplexare och spännande case ute på fältet.

Hos TOMRA är människan den centrala delen för framgång och företaget lever efter värdeorden Passion, Innovation och Responsibility, vilket skapat en varm och god sammanhållning som genomsyrar hela organisationen. 

Ett fritt och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter på ett snabbväxande företag med en varm och familjär atmosfär!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • rengöring-, service-, installation- och reparationsarbeten på returautomater
  • planering och rapportering av kundbesök och utfört arbete
  • hantering av serviceavtal
  • viss försäljning av förbrukningsartiklar och tillbehör
  • vara företagets representant ute hos kund.

Tjänsten kräver B-körkort. 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Dina kunder finns i huvudsak i Stockholms södra område men resor till andra orter i Sverige kan också förekomma, likaså övernattningar. Har du möjlighet att parkera bilen hemma startar och avslutar du dagen hemma, annars på plats vid huvudkontoret i Sollentuna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start så snart rätt person kan vara på plats, dock senast januari 2022. Ordinarie arbetstid är 8:00 – 16:30 måndag till fredag med en veckoarbetstid på 38,75 timmar.

TOMRA tillhandahåller servicebil, profilkläder och skyddsutrustning och erbjuder även relevanta maskin- och systemutbildningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen är du en person som motiveras av eget ansvar, teknisk problemlösning och utmaningar. Du är strukturerad och ansvarsfull som person med analytisk förmåga och har lätt för att ta till dig teknisk information. Samtidigt uppskattar du kundkontakten och har en förmåga att lyssna in och förstå kundens behov. Att du kan planera dina dagar självständigt och prioritera bland dina arbetsuppgifter bidrar till ditt engagemang i arbetet och viljan att leverera högkvalitativ service både internt och externt.

Du har en gymnasieexamen och har du jobbat inom servicebranschen är det meriterande men inte ett krav. För att snabbt komma in i jobbet tror vi att dock att du har ett tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då affärssystem och manualer är på engelska.

Hos TOMRA är alla välkomna oavsett bakgrund, ålder och kön. Som ett led i vårt hållbarhets- och jämställdhetsarbete ser vi extra positivt yngre sökanden, kvinnor och personer med utländsk bakgrund.

Tomra

Tomra

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden. Organisationen är indelad i två affärsområden: TOMRA Collection (Reverse Vending och Material Recovery) samt TOMRA Sorting (Recycling, Mining och Food). TOMRA Systems AB (Sverige) grundades 1990 och har ca 52 anställda inom områdena administration, marknadsföring/försäljning och service av returautomater. TOMRAS servicenätverk är indelat i regioner och täcker hela Sveriges yta.

Globalt har TOMRA över 4500 anställda och drygt 80 000 installerade returautomater i fler än 60 marknader där vi samlar in mer än 42 miljarder dryckesförpackningar årligen. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön. Läs mer på www.tomra.com

Arbetsgivare Tomra
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-19
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 32, Sollentuna