TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till expansiv kund i Skåne

Servicetekniker till större nordisk industrikoncern i Skåne.

Har du en god teknisk grundkunskap, praktisk erfarenhet och vill vara med att bygga vårt bolag framåt? Bra! Då kan du vara den vi söker.

Som en viktig del av vår kunds kommande expansionsresa söker vi nu en driven och nyfiken servicetekniker till deras etablering i västra Skåne.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och initiativ. Vi arbetar ständigt med att förenkla vardagen för våra kunder och där är våra medarbetare en mycket viktig del. Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Med oss som servicepartner fungerar maskinerna när kunderna behöver dem och här har du som servicetekniker en viktig roll. I tjänsten som servicetekniker kommer du att utföra service och underhåll av olika typer av industriella maskiner. En del resande krävs då vi ibland behöver utföra servicearbeten ute hos kund runtom i Sverige. Du kommer också att vara behjälplig vid installationer av nya maskiner, sälja reservdelar och förväntas i alla sammanhang skapa goda kundrelationer där du möter våra kunders förväntningar.

Värt att veta

Vår nya etablering i västra Skåne är en del av större nordisk industrikoncern med c:a 2,5 miljarder i omsättning. Du kommer att få en gedigen introduktion, där du både får teoretiska kunskaper såväl som praktiska genomgångar av varje maskin. Du utgår från vår servicedepå i västra Skåne. I rollen samarbetar du med tekniskt kunniga kollegor som mer än gärna hjälper till att bolla olika lösningar, men vi förväntar oss också att du är initiativrik inom ramen för ditt eget arbete.

Våra förväntningar

Du har en grundläggande teknisk kompetens och trivs med ett fritt arbete där du får driva dig själv, samtidigt som du kan samarbeta med andra tekniker vid större installationer. Du ser också fram emot att skapa och bibehålla en god relation med våra kunder.

Eftersom rollen innebär resande med servicebil krävs det också att du har körkort.

Alla lediga jobb