TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Signalprojektör till Sweco

En varierande roll inom järnväg där du får vara med och bidra till upprustningen av Sveriges och framtidens järnväg ERMTS.

Har du erfarenhet att arbeta med projektering av signalteknik? Vill du arbeta på ett internationellt konsultbolag som erbjuder arbetsuppgifter i spännande projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig. Sweco erbjuder dig en omväxlande roll där du ges möjlighet att utvecklas på Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande! Vill du leda tekniken eller driva uppdrag alternativt projektera och granska så har vi möjligheten att skapa den rollen som du vill utvecklas i. Vi söker dig som motiveras och engageras av att arbeta med teknik i framkant.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom en sund arbetsbelastning och ett välmående arbetsklimat där vi värnar om personalen så erbjuder vi:

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Inom trafikstyrning arbetar du främst med i framtagningen av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. Du arbetar tillsammans med andra i projekten och kommunicerar löpande med både interna och externa parter i projekten. Beroende på om du vill leda tekniken eller driva uppdrag alternativt projektera och granska så kommer arbetsuppgifterna variera något. Det finns även möjlighet att arbeta med besiktning av olika signalanläggningar.

Värt att veta

Regionen består av 6 team med olika inriktningar och kompetenser med totalt ca 80 medarbetare. Vi erbjuder en fri arbetsplatspolicy och du kan därmed vara placerad på något av våra kontor i Mälardalen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet som signalprojektör, gärna med erfarenhet av ERTMS. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person motiveras du av att sätta igång projekt, du har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att knyta relationer och har god förmåga att leda och motivera andra. Vidare är du noggrann, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. 

Alla lediga jobb