TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Skanska i Stockholm söker en HR-medarbetare!

Medarbetare inom HR och lön som vill utvecklas och arbeta med brett HR-arbete som första kontakt hos Skanska i Stockholm!

Är du en serviceinriktad person som har ett stort intresse för brett HR arbete? Vill du vara Skanskas första kontakt för att besvara HR- och lönerelaterade frågor till medarbetare, chefer ute i organisationen, HR-kollegor, och myndigheter? Deras helpdesk behöver en ny kollega omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan om det låter intressant!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation i en roll där du får utveckla dina kunskaper inom HR och Lön. Skanska erbjuder goda möjligheter till mycket lärande och djupdykning i flera kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår du i ett team bestående av sex personer där ni tillsammans besvarar inkomna frågor främst via telefon men även via ett ärendehanteringssystem. 

Du kommer att få besvara breda frågor inom såväl HR som lön till medarbetare och chefer ute i organisationen men även HR-kollegor och myndigheter. Rollen innebär även att du guidar och stöttar medarbetare och chefer i HR relaterade system, tex med tidrapportering och attest av tid.

De flesta ärenden löser gruppen självständigt men vid mer komplexa och utredande frågor lämnas frågan över till specialister inom HR organisationen.

Värt att veta

Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Detta är ett konsultuppdrag under 2023 med start i mitten av augusti och med god chans till förlängning. Du arbetar heltid och har möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi tror att du har en examen inom personalvetenskap eller annan utbildning inom området HR eller lön. Vi ser även att du har viss erfarenhet av att praktiskt ha arbetat med HR- och/eller lönearbete. Det främsta arbetsverktyget är telefon, så det är viktigt att du trygg i dig själv, nyfiken och lösningsorienterad.
Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb