TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SOC Manager till SecureLink i Stockholm

Här är en möjlighet att arbeta som SOC Manager onsite och leda ett team av specialister inom cybersäkerhet!

Här är en unik möjlighet för dig som vill leda ett team av passionerade och specialiserade personer inom cybersäkerhet och tillsammans säkra kritisk infrastruktur onsite hos vår kund! Tillsammans kommer ni att leverera högkvalitativ tjänsteleverans inom cybersäkerhet för att proaktivt och reaktivt svara på incidenter och avancerade attacker - helt skräddarsydda för vår kunds miljö!

Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en nyckelaktör i vår kunds organisation och leverera cybersäkerhetstjänster i världsklass tillsammans med vårt team. Det här är rollen för dig som är passionerad för cybersäkerhet och vill leda ett team av kompetenta och entusiastiska säkerhetsanalytiker och incident responders. Det är en unik chans att vara med och bygga upp en SOC-funktion från början och med din expertis vara med och utveckla processer, strukturer och modeller anpassade efter vår kunds behov. 

Att arbeta på SecureLink ger dig chansen att utvecklas både personligt och professionellt. Nya utmaningar är våra favoritutmaningar! Vi har en kultur som präglas av hög förändringshastighet och snabbt beslutsfattande, kombinerat med omtanke för våra anställda. Vi tror på kraften av att ha roligt på jobbet och genom att älska det vi gör kommer vi också att få de bästa resultaten.

Vi erbjuder ett generöst förmånspaket inklusive företagsbil, pensionsplan och ett generöst friskvårdsbidrag. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår on-site SOC möjliggör en hybrid tjänsteleverans gentemot vår kund; onsite incident managers / responders arbetar hos vår kund under kontorstider och kompletteras sedan av ett team av analytiker remote som är tillgängliga 24/7 och 365 dagar om året - vilket tillhandahålls från våra Cyber Defense Center och Network Operations Center. 

Dina framtida uppgifter som SOC Manager kommer att vara följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som SOC Manager kommer du att utgå både på plats hos vår kund och på vårt kontor i Solna. Du kommer att rapportera till Service Owner Managed SOC som är placerad i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas i denna tjänsten har:

Personligen har du en pragmatisk och målorienterad attityd och du fokuserar på att nå resultat och mål genom att driva initiativ och uppföljningsaktiviteter. Du är en hänsynsfull ledare och coach och guidar ditt team för att ge dem en tydlig känsla av riktning och direktiv. Du är kommunikativ och trivs i en position med många kontaktpunkter.

Alla lediga jobb