TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Solution Manager till PolyPeptide i Malmö

Solution Manager med fokus på Underhållssystem (CMMS) till PolyPeptide i Malmö

Har du erfarenhet av Underhållssystem / CMMS? Har du varit med på en digitaliseringsresa tidigare med fokus på att skapa ett effektivare och modernare sätt att arbeta med en verksamhets underhållsplaner / asset management? Då är detta möjligheten för dig. Kanske kommer du från IT-sidan, kanske från verksamheten med mer produktionsinriktning? Läs mer nedan vem vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Den globala IS/IT organisationen på PolyPeptide stödjer verksamheten med allt från strategiexekvering till operativ leverans. Organisationen arbetar enligt en IS/IT-strategi ämnad att lyfta företagets kapacitet samt bidra till den övergripande strategin att bli mer digitaliserade. Som en del av strategin så kommer ett nytt CMMS /underhållssystem som heter HxGN EAM att rullas ut under 2023/2024. Du kommer i din roll som Solution Manager med riktning "Plant Maintenance" att spela en avgörande roll för framgången med implementeringen av detta system.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Parkering
Parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I samarbete med strategiskt viktiga leverantörer står PolyPeptide mitt i implementationen av HxGN EAM.
För att lyckas med implementationsprojektet samt säkerställa en framtida utveckling och förvaltning, rekryterar man till en ny roll med Globalt ansvar inom IS/IT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Tjänsten är baserad i Malmö men ditt ansvar kommer att vara globalt. Du rapporterar till Global Head of ERP and Application Services som också sitter placerad i Malmö tillsammans med merparten av övriga IS/IT organisationen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är lösnings- och relationsorienterad. Du är en person som ser gott och effektivt samarbete som bästa vägen att nå målet och trivs i en miljö som präglas av interaktion med människor av olika nationalitet. Din motivation att driva saker framåt är viktig och du har en prestigelös approach.

Alla lediga jobb