TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb Administrativ Assistent inom Ekonomi!

Söker du ett sommarjobb? Nu söker vi en Administrativ Assistent inom Ekonomi till Swedbank i City.

Är du intresserad av bank och ekonomi och vill jobba på en av Sveriges största banker? Vill du jobba med administration inriktning ekonomi. Kanske är du ekonomistudent just nu! Vi söker efter två medarbetare till rollen, så välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Jobbet innebär en möjlighet att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med administration inriktning ekonomi i en hög professionell miljö. 

Du kommer få en gedigen upplärning och kan känna dig trygg i arbetsuppgifterna. 

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen som Administrativ Assistent hos Swedbank kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att registrera och uppdatera bokslutsdata per 2022 i Swedbanks interna system. Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma. 

Värt att veta

Detta är ett uppdrag över sommaren med start så snart som möjligt fram till mitten augusti. Du kommer att sitta i fina och centrala lokaler mitt i City. Arbetet är på heltid. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har pågående studie inom ekonomi och finans, ett genuint intresse av ekonomi och kan jobba juni-mitten av augusti. Det är ett plus om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. 

Du är duktig på siffror och som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och trivs i en roll där du får arbeta självgående.

Alla lediga jobb