TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till GS1 i Stockholm (juni – aug)

GS1 Sweden söker en noggrann och skicklig ekonomiassistent för perioden juni - augusti till deras kontor i centrala Stockholm!

Har du erfarenhet av både leverantörsreskontra & kundreskontra och vill jobba under sommaren?
Vi söker nu en ekonomiassistent till GS1 Sweden som vill jobba juni till augusti med ekonomiadministration.
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett harmoniskt litet team där kollegorna har roligt tillsammans och gruppkänslan är stark. Hos GS1 kommer du till ett mindre företag med stor påverkan, eftersom GS1-standardar bidrar till ökade spårbarhet, hållbarhet och konsumentsäkerhet för olika företag världen runt.

Här får du utvecklas i rollen som ekonomiassistent och får eget ansvar över varierade arbetsuppgifter under sommarperioden. 

Notera att detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer vara anställd som konsult hos TNG och arbeta på plats hos GS1 Swedens kontor i centrala Stockholm. Hos oss är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av bolagets administration där du tillhör ekonomiteamet och rapporterar till CFO. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Dessutom kommer du tillsammans med andra på kontoret hjälpa till att stötta office managern vissa dagar genom att öppna porten, ta emot bud, ta emot gäster och rengör kaffemaskinen.

Värt att veta

Detta är ett bemanningsuppdrag med start 30-05-2024 till 30-08-2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att utgå ifrån GS1s aktivitetsbaserat kontor i Norrmalm och möjligheten till hybridarbete finns. Under uppdragets perioden erbjuder GS1 förmånen att jobba en 36 timmars vecka med arbetstiderna förlagda mellan kl. 08.00-16.00 (måndag - torsdag) och kl. 08.00 - 15.30 (fredag) med möjlighet till flextid. 

Våra förväntningar

För att lyckas som ekonomiassistent och bemanningskonsult behöver du ha arbetat med ekonomiadministration tidigare och har lätt att sätta dig in i nya system. Du behöver ha erfarenhet av leverantörsreskontra & kundreskontra. Vidare är du noggrann och har struktur för dina arbetsuppgifter, då det är viktigt att siffror, fakturering och ekonomiska rapporter blir korrekta. Det är även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos GS1.

Alla lediga jobb