TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb i teknisk kundtjänst till Tomra

Vi söker nu efter dig som söker sommarjobb och vill jobba extra inom kundservice till Tomra i Stockholm! Sök redan idag!

Söker du sommarjobb och även vill jobba extra i höst? Vill du arbeta inom kundtjänst på ett spännande internationellt företag som jobbar för en grönare planet beläget i Sollentuna. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Har du ett intresse för utveckling av teknik eller vill lära dig mer? Här får du möjligheten att ta dig an en flexibel tjänst som även ger dig sommarjobb 2019. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på Tomra som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Detta är perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett flexibelt extrajobb samt sommarjobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion som kommer att ske heldagar onsdagar och torsdagar, eller enl. överenskommelse. Under sommaren kommer du att jobba heltid mellan vecka 28 och 33. Därefter kommer du att jobba vid behov. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Start är tänkt start är så snart som möjligt och arbetstiderna är under heldagar 8.00-16.30.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

Som person är du serviceminded och trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat. 

Alla lediga jobb