TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb inom administration och service!

Snart är det sommar! Härligt tycker vi på TNG då vi nu får chansen att komma i kontakt med dig som söker sommarjobb!

Är du student eller bara vill testa något till sommaren? Vi söker dig som letar efter sommarjobb inom administration, reception, kundservice eller liknande områden.

I denna roll bidrar du med ditt sinne för struktur och service och får möjligheten att fylla på ditt CV med spännande meriter. Välkommen med din ansökan redan idag och specificera gärna vad just dina styrkor är och inom vilket område du vill jobba!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi samarbetar med många spännande bolag i Göteborg och kan erbjuda dig en utvecklande roll på en ny arbetsplats. Detta kan vara foten in för dig som vill etablera nya kontakter!

Självklart omfattas du som konsult av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna skiljer sig från uppdrag till uppdrag men kan bland annat innefatta:

Samt mycket annat beroende på företag och specifik tjänst.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna annons riktar sig till dig som söker sommarjobb och startdatum för uppdragen kommer att ske i början/mitten av sommaren, samt sträcka sig 1-3 månader framåt. 

De flesta uppdrag kommer vara placerade centralt i Göteborg. 

VEM ÄR DU?

För våra sommaruppdrag söker vi dig som är en driven student eller kanske bara vill prova något nytt under sommaren! Vi ser att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt.

Vi vill gärna att du i din ansökan specificerar vilka datum du är tillgänglig! De flesta roller innebär heltid under arbetsperioden, men deltidstjänster kan också förekomma. 

Alla lediga jobb