TNG
Sommarjobb inom lager och support  hos Tomra

Sommarjobb inom lager och support hos Tomra

Vill du har ett varierande och koordinerande sommarjobb på ett spännande internationellt företag? Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vill du har ett varierande och koordinerande sommarjobb på ett spännande internationellt företag? Läs mer och sök redan idag!

Trivs du att ha en koordinerande roll där du får ha många olika kontaktytor? Gillar du både se service, jobba administrativt och koordinera? Söker du dessutom ett givande sommarjobb? Då kan Tomra vara arbetsplatsen för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på Tomra som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av ett team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. I denna roll kommer du att få en varierande vardag där du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter. Du får även möjligheten att själv driva på ditt arbete där du får utvecklas både som person och i din professionella roll.

Detta är perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett givande sommarjobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att:

  • Hantera inkommande ärende från tekniker och supportera via telefon samt logga samtalen i deras affärssystem
  • Skicka reservdelar till tekniker
  • Boka transporter och frakter
  • Beställa reservdelar och material från olika leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta den 24 juni och kommer att pågå fram till den 31 juli (vecka 26-31) där efter finns det eventuell möjlighet till att jobba extra vid exempelvis semesterperioder. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetstiderna är under heldagar 8.00-16.30.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst/kundservice och administration
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och systemvana

Som person är du serviceminded, strukturerad och har en god förmåga att prioritera. Vi ser även att du trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat.

Tomra

Tomra

TOMRA Group (www.tomra.com) är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden. Organisationen är indelad i två affärsområden; Collection solutions (tillverkning, försäljning och service av returmaskiner) samt Sorting solutions (Sorteringsmaskiner för återvinning, gruv & matindustrin). Koncernen är verksam i fler än 80 länder och har cirka 4 000 anställda och omsatte 2017 ca 7,4 miljarder NOK. TOMRA har tillsammans med sina kunder, leverantörer och partners hjälpt till med att undvika att 27 miljoner ton CO2 släpptes ut under 2017. Tomra Systems AB (Sverige) grundades 1990 och har ca 50 anställda inom områdena marknadsföring/försäljning, service och administration. TOMRAs servicenätverk är indelat i 4 regioner och täcker hela Sveriges yta.

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Amanda Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 32, Sollentuna