TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb: Planerare till Michelin i Kungälv

Nu söker vi en sommarjobbare till Michelin Nordics planeringsavdelning i Kungälv!

Vill du få få inblick i hur en planeringsavdelning arbetar? Nu har du möjlighet att under sommarperioden bli en del av planeringsteamet hos Michelin Nordic.

Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, sträcker sig över perioden 10 juni till 23 augusti, inklusive 4 veckors upplärning. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här finns möjlighet för dig med intresse för logistik/transport att få inblick i hur en planeringsavdelning arbetar inom ett stort globalt företag.

Michelins mål är att bidra till en hållbar mobilitetsutveckling för varor och människor genom tillverkning av däck för alla typer av fordon. Man har ca 109 000 anställda, varav 300 i Norden och huvudkontoret ligger i Clermont-Ferrand, Frankrike. Läs gärna mer på www.michelin.com eller www.michelin.se

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ett team på ca 4 personer som arbetar med att planera, samordna och optimera transporterna utifrån ordersituation, specifika leveransönskemål och tidsaspekter. 

Du kommer även att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Sommarjobbet är placerat på Michelin Nordics kontor i Rollsbo, strax utanför Kungälv. Du tar dig dit med kollektivtrafik, dock är denna något begränsad sommartid varför körkort och tillgång till egen bil är en fördel.

Totalt är man 7 personer på planeringsavdelningen. Avdelningen är indelad i export, import och transportkoordinator. Arbetstiden är vardagar normalt mellan kl 08.00-16.30, med visst utrymme för flextid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som som är intresserad av ett administrativt arbete präglat av service, och som har intresse för logistik/planering. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska samt känna dig bekväm med engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet och då främst Excel. Då tjänsten har många kontaktytor krävs att du är serviceinriktad, lätt att samarbeta med och har prestigelöst inställning. 

Alla lediga jobb