TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb Receptionist i Stockholm

Söker du sommarjobb? Vi söker dig som vill jobba som receptionist i centrala Stockholm i sommar. Läs mer här!

Gillar du kundservice och administration? Vill du jobba heltid i centrala Stockholm mellan veckorna 29-36? Perfekt, då är det här tjänsten för dig! Som receptionist hos vår kund får du en bred roll med service och administration i fokus. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund har sitt kontor vid Kungsträdgården i Stockholm. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega och får en god introduktion i samband med start. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Vi värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På grund av rådande omständigheter kommer du att jobba varannan vecka från kontoret och varannan vecka på hemifrån. När du jobbar hemifrån hanterar du växeln och administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega när du är på kontoret. Arbetstiderna är 7.15-16.00. Det här är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer att jobba heltid mellan v. 29-36.

VEM ÄR DU?

För denna roll ser vi att du har jobbat med service tidigare. Har du jobbat i liknande roll innan är det meriterande men inget krav. Du har en god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är lyhörd, prestigelös och alltid sätter kunden i fokus. Vidare ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad även i situationer med mycket att göra.

Låter det här som ett sommarjobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb