TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb servicetekniker till Tomra Stockholm

Är du en servicefokuserad person med ett inneboende tekniskt intresse? Sök rollen som servicetekniker redan idag!

Då har du möjlighet att vara en del av ett världsledande företag inom automatiserad returhantering. Tomra ligger i framkant när det gäller att ta ett större globalt miljöansvar och organiserar sig för att möta framtidens krav inom hållbart arbete. Som konsult hos Tomra blir du en del av ett teknikerteam som arbetar i fält för att möta företagets kunder och underhålla deras maskiner.
Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du ett fritt och självständigt jobb där du ansvarar du för den tekniska rengöringen och underhållet av våra kunders returläggningar. Du ansvarar själv och för din planering, utförande och rapportering. Tjänsten kräver giltigt B-körkort. Servicebil och verktyg tillhandahålls av Tomra. Har du möjlighet at parkera bilen hemma startar du dagen hemma annars på plats vid HK i Sollentuna.

I detta uppdrag jobbar du som konsult via TNG.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som servicetekniker kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Start för uppdraget är första halvan i juni.
Uppdraget löper fram till och med mitten på augusti. Gillar du denna typ av arbete och du visar du att du klarar av denna typ ab jobb med ett högt eget ansvar, tempo och engagemang så kan det i framtiden finnas möjlighet till förlängning.
Ordinarie arbetstid är 8:00 – 16:30 måndag till fredag med veckoarbetstid på 38,75tim. Utbildning får du av Tomra och kommer pågå 1-2 veckor varpå du självständigt börjar utföra arbeten

VEM ÄR DU?

Du är en person som är nyfiken och lösningsorienterad. Du har en gymnasieexamen och som person visar du engagemang, ansvar och driftkraft. Arbetslivserfarenhet inom servicebranschen är meriterande. Teknik intresserar dig och du anser att det är viktigt att vara uppdaterad för att vara en del av det framtida samhället. Att jordens resurser är på väg att ta slut och att vi tillsammans måste verka för ett hållbart samhälle är för dig en självklarhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att har du har goda datorvanor och har bekantat dig med Outlook, Officepaketet och MS Teams.

Alla lediga jobb