TNG
Sommarjobb servicetekniker till Tomra Stockholm

Sommarjobb servicetekniker till Tomra Stockholm

Är du en servicefokuserad person med ett inneboende tekniskt intresse? Sök rollen som servicetekniker redan idag!

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-06-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du en servicefokuserad person med ett inneboende tekniskt intresse? Sök rollen som servicetekniker redan idag!

Då har du möjlighet att vara en del av ett världsledande företag inom automatiserad returhantering. Tomra ligger i framkant när det gäller att ta ett större globalt miljöansvar och organiserar sig för att möta framtidens krav inom hållbart arbete. Som konsult hos Tomra blir du en del av ett teknikerteam som arbetar i fält för att möta företagets kunder och underhålla deras maskiner.
Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du ett fritt och självständigt jobb där du ansvarar du för den tekniska rengöringen och underhållet av våra kunders returläggningar. Du ansvarar själv och för din planering, utförande och rapportering. Tjänsten kräver giltigt B-körkort. Servicebil och verktyg tillhandahålls av Tomra. Har du möjlighet at parkera bilen hemma startar du dagen hemma annars på plats vid HK i Sollentuna.

I detta uppdrag jobbar du som konsult via TNG.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som servicetekniker kommer du att:

  • Ansvara för den tekniska rengöringen och underhållet av våra kunders returläggningar.
  • Självständigt ansvara för din planering, utförande och rapportering av ditt utförda arbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Start för uppdraget är första halvan i juni.
Uppdraget löper fram till och med mitten på augusti. Gillar du denna typ av arbete och du visar du att du klarar av denna typ ab jobb med ett högt eget ansvar, tempo och engagemang så kan det i framtiden finnas möjlighet till förlängning.
Ordinarie arbetstid är 8:00 – 16:30 måndag till fredag med veckoarbetstid på 38,75tim. Utbildning får du av Tomra och kommer pågå 1-2 veckor varpå du självständigt börjar utföra arbeten

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är en person som är nyfiken och lösningsorienterad. Du har en gymnasieexamen och som person visar du engagemang, ansvar och driftkraft. Arbetslivserfarenhet inom servicebranschen är meriterande. Teknik intresserar dig och du anser att det är viktigt att vara uppdaterad för att vara en del av det framtida samhället. Att jordens resurser är på väg att ta slut och att vi tillsammans måste verka för ett hållbart samhälle är för dig en självklarhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att har du har goda datorvanor och har bekantat dig med Outlook, Officepaketet och MS Teams.

Tomra

Tomra

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden. Organisationen är indelad i två affärsområden: Collection solutions (Reverse Vending och Material Recovery) samt Sorting Solutions (Recycling, Mining och Food).
Tomra Systems AB (Sverige) grundades 1990 och har ca 50 anställda inom områdena marknadsföring/försäljning och service av returautomater. Tomras servicenätverk är indelat i regioner och täcker hela Sveriges yta.

Globalt har TOMRA över 4000 anställda och drygt 75 000 installerade returautomater i mer än 30 länder. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Litauen samt Storbritannien. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön. Läs mer på www.tomra.com

Uppdragsgivare Tomra
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-16
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 32, Sollentuna