TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent i Stockholm

Söker du sommarjobb inom ekonomi? Vill du jobba som ekonomiassistent hos ett växande bolag i Täby?

Vi söker nu en ekonomiassistent till Northern Environmental and Water Solutions (NEWS) som vill jobba heltid i sommar som ekonomiassistent. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker efter ett sommarjobb och som vill utvecklas mer inom ekonomi på kort tid. Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

NEWS är ett bolag i tillväxt. Du kommer komma till ett företag som påbörjat en internationalisering i Europa och som kommer att fortsätta den resan med flera nya länder under de närmsta åren.

Du kommer komma till ett erfaret team där hjälpen finns nära ifall du stöter på problem. Hos NEWS är det viktigt att du får bra förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och du får en ordentlig upplärning innan du tar det fulla ansvaret för arbetsuppgifterna.

Förutom de egna utvecklingsmöjligheterna så kommer du dessutom att arbeta för ett ledande bolag inom miljöteknik som tar fram och säljer några av branschens mest miljövänliga produkter.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester/semesterersättning. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

Värt att veta

Tjänsten är på heltid 12:e juni- 11:e augusti och utgår från kontoret i Täby. Det finns möjlighet till en veckas semester under antingen vecka 29 eller vecka 30.

Våra förväntningar

Vi söker dig som studerar ekonomi eller annan likvärdig utbildning på högskolan och som vill jobba heltid under sommaren. Det är det viktigt att du arbetar strukturerat, är driven, noggrann och effektivt. Som person trivs du att samarbeta med andra, är flexibel och prestigelös samt motiveras av att lära och utvecklas. Har du tidigare erfarenhet något affärssystem samt erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är detta meriterande.

Alla lediga jobb