TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent K-Rauta i Kista

Söker du ett spännande och utvecklande sommarjobb med möjlighet till extra arbetet under hösten? Sök till K-rauta redan idag!

Är du student som jobbat på ekonomiavdelning tidigare? Har du erfarenhet av leverantörsreskontra eller kundreskontra och söker ett sommarjobb som du kanske också kan ha under resten av året vi behov? Då har vi ett uppdrag på trevliga K-Rauta för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På K-Rauta får du arbeta på ett på bolag i förändring och tillväxt och får möjlighet att använda dig av tidigare reskontra kunskaper liksom tillfälle att vidare bygga på din praktiska erfarenhet. Du kommer till en mindre ekonomiavdelning och kommer få en god introduktion så du känner dig förberedd innan semestertiderna börjar.

K-Rauta har ca 13 000 kunder och därför kommer din roll innebära många externa kontakter, framförallt med säljare i våra butiker. 

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom kundreskontra där du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ekonomiavdelningen på fyra personer som sitter i fina lokaler beläget i Kista. Uppdraget är på heltid, med 40h arbetsvecka, från den 15 juni 2020 till den 7 augusti 2020. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb och som vill jobba extra under terminerna. För det här uppdraget ser vi gärna att du har jobbat på en ekonomiavdelning någon sommar eller liknande sedan tidigare så att du lärt dig kontera, boka en faktura m.m. och är lite bekant med det praktiska arbetet inom reskontra. Du behöver ha någon eller några terminers teoretisk kunskap inom ekonomi från akademisk eller yrkesinriktad utbildning för att matcha våra önskemål. Svenska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, snabblärd och initiativtagande. Det hänger ihop med att du snabbt får möjligheten att jobba självständigt med stöd från kollegorna i teamet. Då du har mycket kontakt med säljare och kunder är du en person som trivs i en serviceorienterad roll.  

Alla lediga jobb