TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobb till kundtjänst på EnterCard

Är du intresserad av sommarjobb inom kundtjänst på finansbolag? Till Entercard i Stockholm söker vi dig som vill jobba inom krav.

Trivs du att jobba i en kundnära roll? Vill du bli en del av ett härligt team på Entercard inom deras kravverksamhet på kundtjänst? Sök rollen som kravhandläggare idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kravhandläggare inom kundtjänst på Entercard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Nu söker vi dig som är tillgänglig juni tom augusti och som vill ha ett roligt och serviceinriktat sommarjobb inom kundtjänst med trevliga kollegor! Även möjlighet till förlängning i höst. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Värt att veta

Arbetstiderna är måndag-fredag 8.30-17.00 men där du en vecka varje månad jobbar mellan 11.30-20.00. Det finns även möjlighet till arbete hemifrån två gånger i veckan. Konsultuppdraget förväntas starta 8-e juni och kommer att pågå tom augusti med möjlighet till förlängning. Entercard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb