TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sommarjobba som receptionist i Stockholm

Noggrann och utåtriktad receptionist / vaktmästare som vill arbeta extra under sommaren hos vår kund i Stockholm city.

Är du en person som brinner för kundservice, bemötande och är en fena på administration? Letar du efter ett heltidsjobb i sommar och är tillgänglig mellan veckorna 28-33. Då har vi tjänsten för dig! Vår kund med fina, ljusa lokaler mitt i Stockholm city söker en receptionist som även kommer hjälpa till i vaktmästeriet.

Välkommen att läsa mer och skicka gärna in din ansökan omgående!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har sitt kontor vid Kungsträdgården i Stockholm. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega och får en god introduktion i samband med start. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Vi värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Arbetstiderna är 7.15-16.00. Det här är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer att jobba heltid mellan v. 28-33. Därefter finns det önskemål om att du kan arbeta extra under hösten när behov uppstår. Upplärning kommer att ske innan den 31/5.

Våra förväntningar

För denna roll ser vi att du har jobbat med service tidigare. Har du jobbat i liknande roll, där möte med människor och vikten av att kunna planera och prioritera efter situation, är det meriterande. Du har en god datavana, kan Officepaketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, kreativ och flexibel. Vi ser också att du är lyhörd, prestigelös och alltid sätter kunden i fokus. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad och självständig, även i situationer med mycket att göra.

Erfarenhet av Växelsystem (Dstny SE eller liknande) samt av Besökssystem (Eastcoast Solution eller liknande) är meriterande.

Alla lediga jobb