TNG
Specialist inom teknisk produktion till Revent

Specialist inom teknisk produktion till Revent

Nu söker Revent International AB en specialist inom teknisk produktion till deras verksamhet i Upplands Väsby, läs mer nedan.

Arbetsgivare Revent International AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Nu söker Revent International AB en specialist inom teknisk produktion till deras verksamhet i Upplands Väsby, läs mer nedan.

Lockas du av en produktionsnära och operativ roll? Har du tidigare erfarenhet inom teknisk produktion inom tillverkningsindustrin och trivs att arbeta med förbättringsarbete? Till Revent International AB söker vi nu en produktionsteknisk specialist som ska utveckla och stärka de produktionstekniska frågorna, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du verkligen får möjlighet att vara med och påverka. Du får arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. Revent International AB vill att du ska må bra och känna dig trygg på din arbetsplats, så självklart erbjuder de kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är dessutom mer regel än undantag!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Kontinuerligt arbeta med produktionstekniska förbättringar med avseende på att förbättra säkerhet, kvalitet och effektivitet.
 • Organisera och leda förebyggande underhåll, reparation och kalibrering.
 • Definiera och dokumentera arbetsmetoder och vid behov detaljerade arbetsinstruktioner
 • Genom extern bevakning hålla sig ajour med trender och utveckling inom arbetsområdet.
 • Stödja verkstad och lager i produktionstekniska frågor.
 • Arkivera och uppdatera handlingar relaterat till tjänsten.
 • Ta fram definierad statistik/KPI´s, analysera och rapportera det.
 • Driva 5S för eget ansvarsområde och arbetsplats


Du ska också starkt bidra till: att det finns en ändamålsenlig organisation och produktionsteknisk-kompetens för de tillverkningsmetoder som är aktuella. Att underhållsplaner för produktionsutrustning samt mätutrustning finns och efterlevs med avseende på regelbundna kontroller, service samt kalibreringar. Stödja andra tillverkningsenheter i produktionstekniska frågor samt säkerställa transfers av produktion däremellan. Samordna tillverkningsmetoder för alla tillverkningsenheter så att metoder och dokumentation standardiseras och utvecklas tillsammans. Koordinera så att förbättringsidéer samordnas mellan fabriker så vi lär av varandra, du ska också utföra möjlighetsanalyser för att identifiera projekt som kan leverera avsevärda kostnadsbesparingar och/eller värdeförbättring. Delta i framtagningen av nya produkter med avseende på att konstruktionen i största möjliga mån kan tillverkas med hög kvalitet till hög effektivitet utan större investeringar. Säkerställa att relevant information kommuniceras ut till berörda parter, ge förslag till förbättringar och effektivisering av processer samt stödsystem. Se till att policy, rutiner och instruktioner följs i enlighet med verksamhetssystemet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Upplands Väsby och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. 

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har kunskap/erfarenhet av nedanstående: 

 • ERP/MPS system för tillverkande industri.
 • Automatiseringsprocesser inom produktion.
 • Tillverkande industri, både stora och små produktioner.
 • Produktionsteknik (områden som svetsning, elkoppling, plåtbearbetning, bearbetning, montering etc.)
 • Automatisering och programmering för plåtbearbetning (stansning, kantbokning, lasersvetsrobot) samt bearbetning (svarvning, fräsning etc.).
 • Kunskap i MS program och Excel i synnerhet.
 • Svenska och engelska flytande, tal och skrift.
 • Gärna eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och/eller LEAN erfarenhet; poke yoke, SMED, 5S, Fishbone etc.
Revent International AB

Revent International AB

Revent International AB är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer (i huvudsak via export) bageriugnar, jässkåp samt vakuumkylar till bagerier över hela världen. 1958 uppfann Revent stickugnen, och man har sedan dess varit marknadsledande och omtalade i branschen för sin innovation. Revents kontor ligger i Upplands-Väsby och har ca 100 anställda. Här finns hela stabsfunktionen inklusive marknadsföring, utveckling, konstruktion, service, inköp och även huvudfabriken. Utöver detta finns dotterbolag i USA, Tjeckien och Ryssland. Försäljning hanteras i huvudsak via lokala återförsäljare i respektive land. Idag har man återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. 2014 lanserades Revents nästa stora innovation, den runda bakugnen, som kommer bli Revents framtid.

"In bread we trust"

Arbetsgivare Revent International AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-10
Linnea Wäringe
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Ekebyvägen 18, 194 92 Upplands Väsby