TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Specialistsäljare inom Kyl till Ahlsell

Vill du få använda din specialistkunskap i en relationsskapande roll? Sök då tjänsten som Specialistsäljare inom Kyl hos oss!

Lockar försäljning, affärsutveckling och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ahlsell är en av Sveriges största kylgrossister och vi fortsätter nu att växa. Din uppgift blir att bearbeta kunder inom segmentet kyl och ansvara för deras utveckling genom:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbetar med innesäljare, utesäljare och andra specialistsäljare för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Hos Ahlsell så får du kontinuerligt produktutbildning på vår breda produktflora och säljutbildningar.

I den här tjänsten bearbetar du kunder över hela Södra Sverige, från Malmö i syd till Örebro i norr.

Placeringsort: enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om kylbranschen, inklusive vätskekylaggregat, värmeväxlare och egenproduktion. Meriterande är också om du har god kunskap i CO2 lösningar, systemlösningar och styr. 

Du får gärna ha försäljningserfarenhet, men vi är också intresserade av dig med relevanta kunskaper och potential att växa in i en roll som konsultativ försäljare. Då du till stor del styr din egen vardag och försäljning så är det viktigt att du är målmedveten och resultatinriktad. Du är relationsskapande, trivs med mycket sociala kontakter och har inga problem med att tala inför större grupper. Vidare har du goda datorkunskaper, och kan snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Alla lediga jobb