TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SQM till välkänt industriföretag

Vi söker en erfaren och handlingskrafig Supplier Quality Manager / SQM till industriföretag i Linköping.

Brinner du för kvalitet, att utveckla processer och leverantörsprestanda? Kanske har du bakgrund som Supplier Quality Engineer inom tillverkande industri? Bra! För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren Kvalitetsingenjör / SQM - en möjlighet att arbeta i en bred roll inom ett ledande internationellt industriföretag med många externa och interna kontaktytor!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Tjänsten är hos en namnstark kund med tekniskt avancerade produkter. Det är bred roll där du bland annat kommer arbeta med att säkerställa leverantörernas produktkvalitet och processkapabilitet. Du kommer till ett tight team med andra inom SQM.

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som SQM är dina huvudsakliga uppgifter att:

Värt att veta

Rollen är en heltidstjänst och flexibilitet kring anställningsform form finns, detta är en tillsvidaretjänst men för rätt person är vi öppna för att hyra in dig som är konsult. Start sker enligt överenskommelse. Din placering är i Linköping. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en examen inom elektroteknik, maskinteknik eller något annat tekniskt industriellt område. Du har en längre erfarenhet inom kvalitet, teknik eller leverantörs-kvalitetsledning. Du har helst kunskap om olika kvalitetsverktyg och metoder såsom 8D, 5 Why, Ishikawa-diagram, PFMEA, kontrollplaner, SPC, Kaizen, 5S, APQP, PPAP, kontinuerlig förbättring och Lean manufacturing. Du har förmågan att läsa ritningar, kunskaper i SAP och kvalitetsledningssystem såsom ISO 9001, IATF16949, VDA 6.3, TQM och behärskar MS Office väl. Att vara intern revisor inom ISO är en fördel.

För att lyckas som SQM tror vi att du har god problemlösningsförmåga. Vi tror att du har hög noggrannhet, initiativ och självständighet och är villig att arbeta med människor i en internationell miljö. Du har en naturlig talang för att få saker att hända och du har en visad förmåga att slutföra uppgifter inom angivna tidsramar. Du är bra på verbal och skriftlig kommunikation och du behärskar engelska flytande.

Alla lediga jobb