TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SSAB söker en Machine learning utvecklare

Vill du vara med och möjliggöra SSAB:s digitala transformation? SSAB i Oxelösund söker nu en Machine learning-utvecklare!

Attraheras du av att arbeta datadrivet och har du intresse för teknik? Har du erfarenhet av datorseende, bildanalys eller maskininlärning (ML)? Perfekt! Var med på SSAB:s spännande resa och digitala transformation mot industri 4.0!

I rollen som Machine learning-utvecklare med inriktning bildanalys arbetar du främst med att genom bild- och videoanalys öka automationen och standardisera processer i SSAB:s produktion. Du får arbeta i ett team med kompetenta kollegor inom avdelningen Digital transformation.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Machine learning utvecklare analyserar du bilder eller videor i syfte att förbättra och effektivisera produktionen. Du tillför viktig kunskap som bidrar till produktionens datadrivna utveckling.

Du är med i allt från val av kamera till implementation av ny Machine learning modell som ska analyserar bilderna från produktionen. Rollen innebär stor påverkningsgrad och möjlighet att bygga dina modeller själv!

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Du kommer till ett engagerat och team om ca 15 personer med en ledare som har ett stort engagemang att utveckla och förbättra, som ger utrymme för stor ett eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Machine learning utvecklare är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer där produktionen pågår dygnet runt.

Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats tre dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller har liknande erfarenhet. Kanske arbetar du som Data Science, ML Engineer, Computer vision engineer? 

I rollen förväntas du hantera en stor mängd data och behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Då du förväntas analysera och ta fram ML modeller tror vi att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga som gör att du når fram med ditt budskap som kravställare.    

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb