TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

St1 söker medarbetare till Kundservice B2B

Nu söker ST1 en ny kollega till kundservice inom B2B

Vill du bli en del av Sveriges modernaste energibolag? Har du ett tekniskt intresse och brinner för kundtjänst? Här får du möjligheten att kliva in i en roll där du utvecklas vidare inom kundservice inom ett nytänkande och dynamiskt företag. Vi söker dig som är en riktig lagspelare, vågar ta plats och motiveras av att komma med egna initiativ och idéer. Är du personen vi söker? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

ST1 är en känd aktör inom drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Du kommer att ingå i ett härligt och sammansvetsat team som hanterar företagskunder. Du kommer att få en gedigen introduktion för att enkelt komma in i rollen och på sikt finns utvecklingsmöjligheter för dig som visar att du vill.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos ST1 kommer du främst att:

Värt att veta

Du kommer att bli en del av en kundtjänst som består av 4 team som tillsammans servar privat- och företagskunder i Sverige.  Arbetet är på heltid och arbetstiderna är vardagar 07.50-17:00. Kontoret är placerat i helt nya och fräscha lokaler i Bromma Blocks, med närhet till service och goda kommunikationer. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och beräknas att pågå 1 år med mycket goda möjligheter till förlängning.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du: 

Vi söker dig som är driven och självgående i din roll. Du får gärna vara nyfiken samt ha motivationen och viljan att fortsätta lära och utvecklas. Vi ser också gärna att du är intresserad av nya innovativa lösningar och vill vara med och driva utvecklingen av våra befintliga processer och rutiner. Som person har du ett starkt kundfokus, trivs att arbeta i team och är tydlig i både muntlig och skriftlig kommunikation. Dessutom tycker du om problemlösning och brinner för att leverera service i världsklass.

Alla lediga jobb