TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

QC Laboratory Specialist – AstraZeneca

AstraZeneca, Gärtuna i Södertälje, söker en Stabilitetskoordinator som ansvarar för stabilitetsprocessen inom Quality Control (QC)

Har du kunskap och passion för hantering av stabilitetsprover? Vill du arbeta inom ett företag som följer vetenskapen och omsätter idéer till livsförändrande läkemedel? Då är rollen som Quality Control Laboratory Specialist/Stabilitetskoordinator hos AstraZeneca inom BioManufacturing Center i Södertälje något för dig!

Vår nya produktionsenhet i Södertälje, Sweden Biomanufacturing Center (SBC) är en central del av AstraZenecas strategi för produktion, kvalitetssäkring och leverans av biologiska läkemedel och vi behöver bli fler! Vill du göra skillnad för människor runt hela världen? Välkommen med din ansökan redan nu.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till oktober 2023.

Ditt anställningserbjudande

På SBC har vi ett nära samarbete, tar hand om varandra och våra patienter. Här formar vi framtidens medicin genom att producera och leverera avancerade, hållbara biologiska läkemedel samtidigt som vi agerar lanseringssite för nya produkter. Vi verkar i en mångkulturell och global miljö där digitala lösningar, vår LEAN-kultur och hållbarhetsfokus driver oss framåt. Hos oss får du designa din egen väg, driva din utveckling och bygga din karriär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Inom Quality Control (QC) söker vi nu en stabilitetskoordinator med ansvar för att leda vårt arbete med stabilitetsprover och fortsätta arbetet med att etablera SBC-QC som ett stabilitetscenter, Stability Quality Control Centre (SQCC).

Som Stabilitetskoordinator kommer dina arbetsuppgifter innefatta att:

Stabilitetskoordinatorns roll är i huvudsak att ansvara för helheten kring SQCC på SBC och den planering som behövs kring arbetet med pågående och framtida studier. I arbetet som Stabilitetskoordinator på SBC kommer du att hantera ett stort antal prover från både den egna siten och från andra siter.
Du måste kunna arbeta på ett strukturerat sätt samtidigt som du är flexibel om prioriteringar ändras. 

Värt att veta

Du kommer att arbeta i olika team inom funktionen men även tvärfunktionellt lokalt och globalt, bra samarbets- och kommunikationsförmåga är därför viktigt.

En del av tjänsten kommer även att inkludera att driva andra initiativ eller mindre projekt i linje med verksamhetens behov och löpande utveckling. Viktigt i dessa fall är att vara nyfiken, lyhörd och att leverera enligt plan.

Tjänsten innebär att bidra med löpande förbättringar och att agera som förebild i linje med AstraZenecas värderingar, LEAN och ledarvanor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Det är meriterande för rollen om du har erfarenhet:

Alla lediga jobb