TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Staffing coordinator till Deloitte i Stockholm

Deloitte söker nu en Staffing Coordinator till sitt nordiska team i Stockholm!

Vill du vara en nyckelperson när det kommer till att säkerställa att företaget har rätt personer på rätt plats vid rätt tidpunkt? Om du är motiverad, har god organisatorisk förmåga och älskar att arbeta med människor, kan detta vara ditt drömjobb. Sök idag och var redo att forma företagets framtid som en värdefull staffing coordinator.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med start omgående där det finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Vi erbjuder

Vår kultur präglas av att vara inkluderande, öppen och hjälpsam. Vi har ett mycket nära samarbete där vi jobbar mot gemensamma mål tillsammans med hela Deloitte. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Deloitte, och ta del av intervjuer med våra medarbetare på Deloitte.se/karriar.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Deloitte. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Om rollen

Du kommer tillhöra Deloittes avdelning Consulting där du ingår i ett nordiskt team på 9 personer där du supportera konsulter i Sverige men samarbetar med kollegor globalt när det kommer till systemuppdateringar och samordning.

Några av dina arbetsuppgifter:

Vi söker

Vi söker en professionell och administrativt kompetent individ med stark serviceinriktning, personligt driv och utmärkt kommunikationsförmåga. Du trivs både som en del av ett team och när du arbetar självständigt.

För att passa in i den här rollen bör du ha några års erfarenhet från administrativt arbete, supportfunktion eller liknande roller. Vidare ser vi gärna att du har god strukturförmåga med öga för detaljer samtidigt som du kan behålla en övergripande förståelse för viktiga processer. En utpräglad serviceinriktning och en positiv attityd gentemot både kollegor och klienter är viktiga egenskaper för den här rollen. Du behöver också kunna anpassa dig snabbt till ny information, förändringar och oväntade situationer.

Din kommunikationsförmåga, särskilt på engelska, är av avgörande betydelse för att lyckas i denna roll. Dessutom är en proaktiv arbetsstil som gör att du kan arbeta självständigt och ta initiativ viktigt för att möta våra förväntningar och krav.

Du som söker är van att jobba i olika system samt besitter goda kunskaper i Excel och powerpoint. Har du arbetat i SAP-systemet STAFFIT är detta meriterande.

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Alla lediga jobb