TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Stationschef till Preem i Kalmar

Lockas du av en varierad vardag med driftansvar för en verksamhet? Nu söker Preem en stationschef till Kalmar.

Vill du driva en station och utveckla ett framgångsrikt team? Vill du sätta din prägel på stationen i Kalmar? Här får du möjligheten till en rolig kundfokuserad vardag. Ta chansen och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här får du vara med och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag. Hos oss blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som stationschef är du Preems ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och brinner för att skapa starka kundrelationer!

Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Som stationschef på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver och utvecklar din station samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Du kommer att vara ansvarig för:

 

Värt att veta

På stationen i Kalmar är det fem anställda. Stationen har ett bra läge längs med E22:an vid infarten till Kalmar. Stationen har ett stort utbud på biltvätt och gör det själv tvätt. Förutom det vanliga butiks och café sortimentet har stationen även släputhyrning. Stationen har goda förutsättningar att växa ytterligare och det finns goda möjligheter för utveckling av stationen. Öppettider : Vardagar 06:00–20:00 Helger 08:00–20:00

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:

Du bör ha viljan och drivet att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande och en fördel för rollen. 

Du behöver vara kunnig i ekonomi och  ta ansvar för stationens omsättning och resultat.
Som stationschef hos oss är du aktiv i det dagliga arbetet, är inte rädd för "att kavla upp armarna" och hjälpa till där det behövs. 

Viktigt för rollen är att ha förmågan att skapa en god arbetsmiljö och att få sina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera. 

Alla lediga jobb