TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strateg inom digitalisering till Digital Strategi

Vi söker en kreativ Digital Strateg till managementbolaget Digital Strategi i Stockholm (Östermalm)

Vill du arbeta i en position med höjd, fokus på affärsnyttan och hands-on ansvara för de digitala framstegen som gör skillnad för våra kunder nu och i framtiden? Sök då tjänsten som Digital Strateg idag!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll där du i nära dialog med kunden tillsammans kartlägger och tar fram en strategi inför den digitaliseringsresa man står inför med fokus på att generera försäljning/leads.

Här får du använda din digitala "verktygsportfölj" för att på en mer övergripande nivå driva igenom förändringar som effektiviserar för kundens vardag här och nu men även mer långsiktigt. Du får vara operativ och bidra med praktiska kunskapar och lösningsförslag för att uppnå mål och resultat hos dina kunder samtidigt som du tillsammans med ditt team både genomför och utbildar kunden i utförandet.

Du blir ansiktet ut mot kunderna och är en viktig nyckelspelare där du äger en stor del av ansvaret kring Digital Strategis affär. Du tillhör ett team som tillsammans skapar värde och resultat. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med stora visioner för både affär och medarbetare och tillsamanas utvecklar ni er själva som bolag och era kunder.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer bland annat få arbeta med att:

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Digital Strategi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm, Östermalm. Ett stenkast från Fältöversten och t-bana Karlaplan.

MER OM DIG

Vi söker dig som i denna position tar ytterligare ett steg upp för att arbeta mer övergripande samtidigt som du använder dig av din operativa kompetens inom bland annat performance marketing.

Vi söker dig som kan axla rollen som "kanalstrateg", du har för vana att kunna identifiera automatiserings initiativ, vara pedagog och jobba med de som ska driva kanalerna ute hos kunden. Du är trygg i din roll som förändringsledare/projektledare. Du brinner för hantverket så som förståelsen av ett datadrivet arbetssätt och försäljningsstrategier. Du har erfarenhet av/- arbetar med några av följande:

 

Alla lediga jobb