TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk bemanningsplanerare till Green Cargo

Ansvarstagande och självgående strategisk bemanningsplanerare sökes till Green Cargo i Hallsberg.

Har du erfarenhet av långsiktig personalplanering och framtagande av effektiva logistiklösningar? Kanske har du erfarenhet från annan tillståndsstyrd verksamhet, till exempel crew-planning i flygindustrin? Perfekt! Då kan du vara strategen vi söker till Green Cargo.

När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats - för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är vårt företag och våra värderingar genomsyrar allt vi gör; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Möjlighet att arbeta hemifrån finns och planeras i samråd inom avdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Som en del i produktionsplaneringsprocessen ska du fungera som navet mellan flera delar i planeringsprocessen, beräkna och sammanställa prognoser för framtida bemanning och rekryteringsbehov, delta och bidra i utvecklingen av framtida effektiva logistiklösningar. Bemanningsplaneringens roll på Green Cargo är att i ett långsiktigt perspektiv säkerställa, rätt mängd personal, med rätt kompetens på rätt plats i rätt tid för att leverera en pålitlig och grön logistiklösning till våra kunder. Du kommer i din roll både att stötta i det månadsvisa planeringsarbetet för att skapa och bibehålla en god förståelse för våra grundprocesser men till största del kommer du arbeta över våra avdelningsgränser med strategiska frågor, analys och långsiktig planering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår affär och vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

På Green Cargo värnar vi om en säker och trygg arbetsplats. Som en del av det arbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. 

Våra förväntningar

Du har en akademisk utbildning med relevans för tjänsten, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har mycket goda datorkunskaper inklusive kunskap/erfarenheter i Office 365.
Meriterande är kunskaper om järnvägslogistik, strategisk resursplanering, projektledning och arbetsrätt samt erfarenhet av produktionsberedning.


För att lyckas i denna roll ser vi att du har en förmåga att se helheten i komplexa system och har en stark utvecklad logisk förmåga. Du är initiativtagande, strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har en förmåga att väga samman komplex information och göra korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du tar dig an frågor ur ett strategiskt perspektiv. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du har en förmåga att samarbeta inom både ditt team men även över avdelningsgränserna. Du skapar långsiktiga relationer och arbetar med ett brett kontaktnät.

Alla lediga jobb