TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk bemanningsplanerare till Green Cargo

Ansvarstagande och självgående strategisk bemanningsplanerare sökes till Green Cargo. Placeringsort valfritt i Mellansverige.

Har du erfarenhet av långsiktig personalplanering och framtagande av effektiva logistiklösningar? Kanske har du erfarenhet från annan tillståndsstyrd verksamhet, till exempel crew-planning i flygindustrin? Perfekt! Då kan du vara strategen vi söker till Green Cargo.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Möjlighet att arbeta hemifrån finns och planeras i samråd inom avdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Som strategisk bemanningsplanerare sitter du på en viktig roll i att skapa grunderna för en säker, punktlig och lönsam produktion som infriar kundlöftet. Du gör detta genom att från den fastställda tågplanen skapa och optimera personalturer och resursplaner för samtliga lokförare och bangårdspersonal i Green Cargos produktion, med hänsyn tagen till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler och med fokus på Green Cargos övergripande mål.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra enheter på avdelningen samt andra avdelningar inom Green Cargo.

Våra förväntningar

Du har en akademisk examen med relevans för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande är kunskaper om kollektivavtal och arbetsrätt samt erfarenhet av arbete i någon typ av personalplaneringssystem.

Som person har du en förmåga att se helheten i komplexa system och har en stark utvecklad logisk förmåga. Du är noggrann, ansvarstagande, självgående och har ett högt säkerhetstänk.

Alla lediga jobb