TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare inom Produktion

Strategisk inköpare inom produktionstjänster

Är du intresserad av att jobba med strategisk inköp i en framtidsbransch? Vår kund behöver förstärka sin produktionsinköp med ytterligare en Strategisk inköpare med en konsultlösning. Som konsult hos vår kund får du en möjlighet till att påverka inköpsarbetet från grunden. För dig som är erfaren inköpare, teknisk kunnig och en relationsbyggare ut i fingerspetsarna kommer uppdraget passa perfekt!

Ditt anställningserbjudande

Uppdraget är att utveckla inköpsverksamheten i grunden och bygga en modern Sourcing och Supply Management - kultur. Fokus kommer att ligga på förändring och utveckling, där du kommer att axla en central roll med stor möjlighet att påverka både strategiskt och taktiskt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ha nära samarbete med Försäljning och Produktionsplanering i inköpsprojekt av produktionsrelaterade tjänster för leverans av kundanpassad logistik. Med produktionsrelaterade tjänster menar vi de tjänster vår kund inte levererar i egen regi utan använder sig helt eller delvis av externa leverantörer som ex. olika tekniska lösningar.

Som strategisk inköpare kommer du att:

 

Värt att veta

Du kommer även att, vid behov, vara delaktig i upphandlingar och förhandlingar.

 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb