TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare till bolag i Göteborg

Ta ledningen, skapa relationer och maximera företagets framgång! Sök rollen som strategisk inköpare till ett bolag i Göteborg.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Strategisk Inköpare? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Strategisk Inköpare/Inköpsansvarig till ett bolag i Göteborg. Vi söker en engagerad och resultatorienterad person som brinner för att fatta strategiska beslut, bygga starka relationer och optimera prishanteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Denna roll erbjuder flexibilitet och möjligheten att starta som konsult hos kunden alternativt en direktrekrytering. Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för både dig och vår kund. Är du redo att starta relativt omgående och har den profil vi efterfrågar kan denna möjlighet vara starten på en spännande och långvarig karriär.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Värt att veta

Det är ett väletablerat företag med säte i Göteborg och en arbetsstyrka på totalt 185 anställda. Av hänsyn till kundens begäran skriver vi inte ut företagets namn i denna annons. Om du är intresserad av att veta mer om rollen eller företaget, är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb