TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk Inköpare till Revent International AB

Nu söker vi en strategisk teknisk inköpare till Revent International AB i Upplands Väsby, läs mer nedan.

Revent International AB söker nu en teknisk inköpare som ska arbeta strategiskt med att förbättra leverantörsbasen med avseende på totalkostnad, kvalitet och service. Genom dagliga kontakter ska du som strategisk teknisk inköpare lösa olika frågeställningar och utmaningar tillsammans med utveckling/konstruktion. Du ska också arbeta tillsammans med materialplanering, kvalitet, och produktionsberedning relaterat till materialförsörjningen från leverantörer. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare och tycker detta låter intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. Revent International AB vill att du ska må bra och känna dig trygg på din arbetsplats, så självklart erbjuder de kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är dessutom mer regel än undantag!

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som strategisk teknisk inköpare ansvarar du för att: kvalificera, upprätthålla och leda leverantörsbasen och projektinköp. Strukturera och förhandla långsiktiga ramavtal samt utvecklar leverantörsrelationer och förbättrar dess prestanda. Utförande av möjlighetsanalyser för att identifiera projekt som kan leverera avsevärda kostnadsbesparingar och/eller värdeförbättring. Uppdatera inköpspriser och annan leverantörsrelaterad information i affärssystem och eventuella andra register. Förhandla kring pris och genomförande av olika logistiklösningar med leverantörer samt säkerställer att relevant information kommuniceras ut till berörda parter. Komma med förslag till förbättringar och effektivisering av processer och stödsystem. Stödja materialplaneringen för att optimera lagernivåer för att säkerställa hög leveranssäkerhet och flexibilitet i kombination med ett lågt värde av bundet kapital. Ansvara för att policy, rutiner och instruktioner följs i enlighet med verksamhetssystemet. Säkerställa uppfyllnad av inköpspolicyer och inköpsprocedurer, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ


Rollen är placerad i Upplands Väsby och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?


Utöver ovanstående kompetenser ser vi att du har stark förhandlingsvana, god kommunikation samt organisations- och koordineringsförmåga för att lyckas i rollen. 

Alla lediga jobb