TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk Trafikplanerare till VR (fd Arriva)

Nu utökar vi teamet med en strategisk trafikplanerare till VR Sveriges huvudkontor i Sickla Udde, välkommen att söka!

Vill du jobba strategisk med att planera och optimera spår- och busstrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag? Har du erfarenhet av planering från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? VR Sverige förstärker nu sitt team av trafikplanerare, välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

VR Sverige (fd Arriva) är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I din roll som strategisk trafikplanerare för spår och buss arbetar du huvudsakligen med två områden; trafikutveckling & analys samt med VR Sveriges anbudsprocesser. Målet med rollen är att förbättra både nya och existerande avtals trafikupplägg för att skapa en bra upplevelse för både den enskilda resenären som trafikhuvudmannen och samtidigt behålla en god lönsamhet för VR Sverige.

Du kommer bland annat att:

 

Värt att veta

Du kan arbeta från huvudkontoret i Sickla Udde eller från annan plats i Sverige. VR har även kontor i Malmö där det finns möjlighet att arbeta från. Du rapporterar direkt till chefen för den strategiska avdelningen för trafikplanering. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi tror att du har arbetat i en roll som planerare tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Du har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som strategisk trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt.

Alla lediga jobb