TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Studentkonsult till Studac

Nu söker vi studentkonsulter till redovisningsbyrån Studac!

Är du intresserad av att påbörja din karriär och göra en betydande påverkan på svenska företagare? Då kan Studac vara den idealiska arbetsplatsen för dig!

Vi söker efter två ambitiösa och motiverade studenter som är redo att utvecklas inom en konsultroll där du kommer att hjälpa småföretagare från hela Sverige inom olika områden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Företagskultur på Studac kännetecknas av öppenhet, ärlighet och ambition. Där din personliga utveckling som redovisningskonsult står i fokus. Här kommer du få möjligheten till att utvecklas samt ta mycket eget ansvar.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konsult på Studac kommer du att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken genom att lösa komplexa redovisningsutmaningar, hantera grundläggande bokföring och utföra datainsamling för att svara på frågor relaterade till ekonomi och företagsjuridik. Dessutom kommer du att ha möjlighet att ta hand om företagsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar med hjälp av våra effektiva lösningar som förenklar processerna.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på deltid där vi ser att du kan jobba minst två dagar i veckan. Arbetet sker 100% remote och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, ansvarstagande samt ett serviceorienterat mindset. Dessutom är det värdefullt att du har en stark vilja att kontinuerligt lära och utvecklas. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi söker dig som studerar ekonomi på antingen högskola eller universitet.

Alla lediga jobb