TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supplier Developer till långt konsultuppdrag

Nu söker vi dig med erfarenhet av globala materialflöden och som vill jobba i en verksamhetskritisk roll.

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling och erfarenhet av logistikfrågor från tillverkade industri? Är du driven, kundfokuserad, kommunikativ och duktig på att agera utifrån egna prioriteringar? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! För ett långt konsultuppdrag söker vi dig som vill verka i en global roll med många kontaktytor. Som Supplier Developer / SRM får du en utvecklande roll med stora möjligheter att påverka och bygga ett stort kontaltnät såväl nationellt som internationellt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Uppdraget fungerar även för dig som har eget företag med F-skatt och ansvarsförsäkring. 

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".


Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett globalt team med kollegor på flera kontinenter. I rollen förekommer det resande både nationellt och internationellt. Du utgår hemifrån och reser till leverantörer och företagets olika verksamheter vid behov.  

Våra förväntningar

Vi söker dig med en relevant utbildning och med tidigare erfarenhet inom logistikområdet och då gärna från tillverkande industrin. Du har kanske tidigare arbetat som SRM eller leverantörsutvecklare / SQE. Du talar och skriver engelska flytande. 

Som person är du självgående, kundfokuserad och kan agera utifrån egna prioriteringar. Du arbetar självständigt och har en förmåga att leda andra. Vidare är du planerande och har en god organisationsförmåga. Du är analytisk och arbetar och tar beslut utifrån fakta.

Alla lediga jobb