TNG

You can no longer apply for this position

But don't worry - check out our other jobs here!

View all jobs

Supplier Quality Engineer SQE till DeLaval

DeLaval söker en Supplier Quality Assurance Engineer till teamet i Stockholm!

DeLaval i Stockholm har en spännande möjlighet för dig som vill vara en del av deras resa och bidra till deras utveckling inom Supply Chain. Som en del av kvalitetsteamet kommer du delta i olika kvalitets- och förbättringsaktiviteter inom Supply Chain, inklusive leverantörsutveckling.

Vill du ta nästa steg i karriären som SQA Engineer i en högpresterande miljö med marknadsledande produkter?

Välkommen med din ansökan!

Purpose, Offer and Benefits

DeLaval har trygga anställningsvillkor och många möjligheter att utveckla både kompetens och kunskap. Du erbjuds en grundlig introduktion till företaget, DeLavals kunder och deras affärsmodell.

DeLaval har ett starkt fokus på att leverera hög kvalitet i sina produkter och tjänster. För företaget är detta ett prioriterat område, och man strävar efter att ständigt förbättra prestandan på detta område. Ett av DeLavals strategiska mål är att minska kostnaderna för dålig kvalitet, vilket innebär att du som arbetar med kvalitetsprestanda har stor möjlighet att göra skillnad för DeLavals kontinuerliga utveckling.

DeLaval har tre kärnvärden som möjliggör deras framgång; Sätta riktning, Få saker gjorda och ett Enat DeLaval. DeLaval anser att sättet de leder och gör saker över tid formar deras företagskultur där kulturen är en del av att skapa förutsättningar för framgång nu och i framtiden.

6 weeks vacation
6 weeks vacation
Flexible workplace
Flexible workplace
Career opportunities
Career opportunities
Professional development
Professional development

Your Responsibilities

Rollen som SQE innebär bland annat att du kommer: 

The Bigger Picture

Tjänsten är placerad på heltid i Tumba, Stockholm.

Our Expectations

Vi söker dig som har en examen inom el, mekanik eller annat industritekniskt/tekniskt område. Du har 2-3 års erfarenhet av kvalitet, teknik eller Supplier Quality Management. Du har kunskap om olika kvalitetsverktyg och metoder: 8D, 5 Why, Ishikawa Diagram, PFMEA, Control Plans, SPC, Kaizen, 5S, APQP, PPAP, Continuous Improvement & Lean manufacturing. Du har förmåga att läsa ritningar, kunskap om SAP och system inom kvalitetsledning, t.ex. ISO 9001, IATF16949, VDA 6.3, TQM och mycket goda kunskaper inom MS Office. Är du audit inom ISO är detta till en fördel. 

För att lyckas som SQE Engineer tror vi att du har god problemlösningsförmåga. Vi tror att du besitter en hög grad av noggrannhet, har god initiativförmåga och självständighet. Du vill även arbeta med människor i en internationell miljö. Du tycker om att få saker att hända och du förmåga att slutföra dina arbetsuppgifter inom en given tidsram. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift och behärskar även engelska flytande.

View all jobs