TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supplier Quality Manager till vår kund i Karlskoga

Intressant roll som Supplier Quality Manager till välkänd kund inom industrin i Karlskoga!

Vill du arbeta i en utvecklande roll med kvalitetsfrågor i en framgångsrik organisation? Bra! Till vår kund i Karlskoga söker vi en Supplier Quality Manager inom Mekanik för ett längre konsultuppdrag. I rollen som SQM kommer du vara en viktig del inom avdelningen Inköpskvalitet kring kvalitetssäkring av redan etablerade produkter samt nya produkter som ska läggas ut för extern tillverkning. Du kommer vara en brygga utåt mot organisationen vad gäller att analysera kvalitetsdata och agera för att uppnå förbättringar och samarbeta med övriga kvalitetsfunktioner inom företaget.


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som SQM kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Detta är ett längre bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd via TNG Tech och uthyrd till vår kund i Karlskoga. Det finns goda chanser till förlängning av uppdraget.

I uppdraget förekommer regelbundna resor, främst inom Sverige men ibland även inom övriga Europa.

Våra förväntningar

För rollen som SQM söker vi dig med förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Vidare är du en strukturerad person med ett analytiskt sinne.

Vi letar efter dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt att du har en gedigen erfarenhet inom i första hand Mekanik. Du har erfarenhet av kvalitetssäkring och har god kunskap om kvalitetsverktyg såsom rotorsaksanalys, kapabilitet, riskanalys, 8D, mätsystemsanalys m.m. Det är meriterande att ha dokumenterad kompetens inom processrevision, skärande bearbetning samt ytbehandling/målning.

Då du kommer att ha nationella som internationella kontaktytor krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska.

 

 

Alla lediga jobb