TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Chain Analyst till PostNord

Postnord utökar sitt team i Stockholm, Solna och söker nu en Supply Chain Analytiker. Välkommen att söka redan idag!

Vill du vara en del av en dynamisk och föränderlig miljö på Nordens största logistikföretag? Vill du arbeta i en affärsdriven position där du kommer att ansvara för PostNords nätverksmodellering och kapacitetsanalys? Har du tidigare erfarenhet som Supply Chain Analyst / modellerare / analytiker eller liknande och drivs av att arbeta med modellering och innovativa lösningar?

Då kan det här vara jobbet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som Supply chain analyst kommer du ingå en grupp på totalt 10 personer som arbetar med strategisk nätverksdesign och kapacitetsplanering, ny teknologi och innovation samt Production excellence. Uppdraget är att säkerställa att PostNords infrastruktur för att sortera och leverera paket klarar den förväntade volymtillväxten och att nätverket är kostnadseffektivt. Scenariomodellering är en central del i detta där vi analyserar hur paketen flödar genom PostNords produktionsnätverk, från att paketet hämtas upp från e-handlarens lager till att det levereras till mottagaren.

Inom PostNord kommer du jobba med många kompetenta specialister med stort kunnande och med några av de mest erfarna logistikerna i Norden. Om du vill arbeta på ett företag där logistik är hjärtat i organisationen är PostNord rätt arbetsplats.

Du kommer till en välfungerande och harmonisk grupp som har kul på jobbet och som har höga värden i medarbetarundersökningarna.

Du ska må bra.
PostNord är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom deras egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings-och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Konferensresor
Konferensresor

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Supply chain analyst kommer du ansvara för PostNords nätverksmodell där du modellera olika scenarion. Din huvuduppgift blir att vidareutveckla förmågan att modellera och simulera flödena. En viktigt del i detta är att driva den årliga processen där vi uppdaterar den strategiska planen för hur vi ska utveckla och investera i vårt nätverk. Det innebär att samla in och validera data från olika delar av verksamheten för att sedan definiera och modellera scenarios för att till sist förklara resultatet till ledning och intressenter.

Arbetsuppgifter kommer att innehålla:

Värt att veta

Du rapporterar till Head of Network & Technology Strategy. Tjänsten är på heltid och tillträde sker så snart rätt person kan vara på plats. Placering är i antingen Stockholm eller Köpenhamn.

Våra förväntningar

Vi tror du har en examen som civilingenjör, alternativt kommer från en matematisk bakgrund, och har minst några års erfarenhet inom modellering och simulering. Du har goda kunskaper i Excel och har troligen även erfarenhet av Visual basics och har jobbat med optimering på något sätt i din karriär eller studier. Det är meriterande om du har kunskap inom nätverkssimulering, operationell analys inom logistik eller tillverkning och projektledarerfarenhet. Du talar och skriver engelska obehindrat. God kunskap i något av de skandinaviska språken är meriterande

Som person är du driven och analytisk. Du testar gärna nya arbetssätt och gillar variationen i att dels göra grundarbetet med modelleringen och dels utveckla nya arbetssätt. Du är en god kommunikatör som kan kommunicera med olika delar av organisation på ett effektivt sätt.

 

Alla lediga jobb