TNG
Supply Chain Assistant Oncopeptides Stockholm

Supply Chain Assistant Oncopeptides Stockholm

Vill du utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Sök rollen som Supply Chain Assistant till Oncopeptides i Stockholm!

Arbetsgivare Oncopeptides AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-02
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Frukost Frukost
Cilla Lennér
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vill du utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Sök rollen som Supply Chain Assistant till Oncopeptides i Stockholm!

Vill du vara med och koordinera logistiken kring produktionen tillhörande det nya läkemedel som Oncopeptides avser att lansera? Som Supply Chain Assistant kommer du få stor inblick och kunskap i produktionen och tillhörande delar, av ett läkemedel, samt bredda ditt professionella nätverk med både nationella och internationella kontakter. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Oncopeptides i centrala Stockholm erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och jobba mot gemensamt uppsatta mål. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Du kommer att få god inblick och kännedom om läkemedelsbranschen samtidigt som du kommer att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Supply Chain Assistant inom logistik på avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, kommer du:
• Förbereda dokument gällande lager, fakturor och budget.
• Hantera logistiken och framtagandet av t.ex. etiketter, bipacksedlar och förpackningar samt korrekturläsning.
• Vara kontaktperson, både nationellt och internationellt, gällande leveranser och produktion som tillhör         avdelningen.
• Hantera returer till lagret.
• Hantera avvikelser.
• Sammanställa dokument över godkännande från myndigheter och andra sakkunniga.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i ett internationellt team om 13 personer, varav 7 stycken, jobbar på plats på kontoret i Stockholm. På avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, har alla medarbetare olika specialistroller inom forskning och du kommer arbeta tätt ihop med Clinical Supply Chain Manager. Då din roll på avdelningen är central vad gäller framskridandet av produktionen av läkemedlet, är det viktigt att du nogsamt följer de lagar och förordningar som gäller. Företaget har en platt organisation och genomsyras av nära samarbete och initiativförmåga. Oncopeptides sitter i fräscha, trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. Rollen är på heltid med 40 h arbetsvecka och startar så snart rätt person är på plats. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För jobbet som Supply Chain Assistant till Oncopeptides tror vi att du har erfarenhet av en liknande roll och / eller en utbildning inom Logistik och / eller Lager. Då du kommer jobba med löpande dokumenthantering vad gäller lagersaldo, fakturering och budgetrapporter, behöver du ha god kunskap i Excel. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en samordnande roll, gillar ordning och reda, samt har en god samarbetsförmåga. Du ser fram emot att kunna utvecklas inom läkemedelsbranschen i stort och inom logistikområdet i synnerhet. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift, i svenska och engelska.

Oncopeptides AB

Oncopeptides AB

Oncopeptides är ett läkemedelsföretag som utvecklar läkemedel för behandling av cancer. Företaget grundades 2000 och har sitt säte i Stockholm.
Oncopeptides har utvecklat melflufen, det första peptidaspotentierade cytostatikat mot multipelt myelom. Den första kliniska indikationen är relapserande och refraktärt multipelt myelom i sen fas. Det unika med melflufen är dess målsökande förmåga att döda fler cancerceller utan motsvarande negativa effekt på patientens benmärg. Kliniska och prekliniska studier visar att melflufen dödar 50 gånger fler cancerceller än befintliga cytostatika utan att benmärgen påverkas mer. Om studieprogrammet når sina mål kommer melflufen att få marknadsföringstillstånd i USA och Europa inom en snar framtid.

Arbetsgivare Oncopeptides AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-02
Cilla Lennér
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Luntmakargatan 46