TNG
Supply Chain Developer till framgångsrika Ahlsell

Supply Chain Developer till framgångsrika Ahlsell

Vi söker en erfaren logistikutvecklare som kommer att utveckla Ahlsells varuförsörjningskedja för hela Sverige.

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-21
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Vi söker en erfaren logistikutvecklare som kommer att utveckla Ahlsells varuförsörjningskedja för hela Sverige.

Är du innovativ och utvecklingsorienterad? Har du tidigare arbetat med logistikutveckling och projektledning? Bra! Då kan du vara den Supply Chain Developer vi söker till Ahlsells Logistikcentrum i Hallsberg!

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. De säljer inte bara produkter, de erbjuder också sina kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell får du arbeta med logistik i världsklass och arbeta för att säkerställa Ahlsells ledande position. Du få aktivt arbeta med utveckling och förbättringar och vara en viktig del att infria Ahlsells vision; logistik i världsklass! Du tillhör avdelningen för Supply Chain Development och får ett stort ansvar att proaktivt utmana, utvärdera och utveckla befintliga lösningar och flöden.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett team som ansvarar för Supply Chain Development för hela Ahlsell i Sverige och även med ett nordiskt perspektiv. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

  • Kartlägger och definierar varuflöden samt kunders behov, krav och önskemål.
  • Du startar, leder, driver och avslutar projekt på ett effektivt och kvalitativt sätt med kundnyttan och Ahlsells mål i fokus.
  • Du utmanar befintlig set-up, är innovativ, driver och bidrar i aktiviteter som leder verksamheten framåt.
  • I samarbete med alla delar inom Ahlsell identifierar du utvecklings- och förbättringsområden.
  • Stödja organisationen med logistikkompetens och tillsammans med interna och externa intressenter arbeta för ökad effektivitet och kvalitativ varuförsörjning.
  • Nätverka inom och utanför organisationen för att sprida och samla in kunskaper.
  • Utvärdera och ständigt förbättra Ahlsells varuförsörjningskedja
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du driver arbetet att utveckla Ahlsells varuförsörjningskedja och arbetar proaktivt för att utveckla hela varuflödet från leverantör till kund.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van projektledare och har erfarenhet av att planera och driva förändringsarbete, Vi ser också att du har kunskap inom processkartläggning och värdeflödesanalys. Du har också goda kunskaper i BI-verktyg och förmågan att kommunicera samt presentera information. I denna roll behöver du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du tar ett stort ansvar och agerar på eget initiativ, du är självmotiverad och självgående samtidigt som du gillar att arbeta i team. Vidare så främjar du förändring och nytänkande samt har lätt för att skapa och etablera kontakter, du är en relationsbyggare. Du utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll och är trygg samt stabil som person. Du är inkluderande och har ett agilt arbetssätt.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-21
Maria Tedsjö
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Terminalgatan 3, 694 91 Hallsberg