TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Chain Planner Oncopeptides Stockholm

Vill du fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedelsbranschen? Då kan detta bli verklighet hos Oncopeptides i Stockholm!

Vill du arbeta med logistik och distribution inom den kommersiella delen av läkemedelsindustrin samtidigt som du får utbildning inom den kliniska delen? Detta är det perfekta nästa steget i din karriär om du vill fortsätta utvecklas inom logistik och läkemedel, i en bred roll med många internationella kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan till Oncopeptides i centrala Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

Oncopeptides är ett globalt bioteknikföretag som utvecklar riktade behandlingar för svårbehandlade hematologiska sjukdomar. Efter den senaste lanseringen av Pepaxti i Europa letar vi efter en Supply Chain Planner. Du kommer att ha ett nära samarbete med Head of Drug Supply och med våra leverantörer och andra avdelningar internt för att skapa ett sömlöst logistikflöde till våra siter runt om i världen.

Inledningsvis kommer du att arbeta med Commercial Supply samtidigt som du får intern utbildning för att framåt kunna stötta supply för våra kliniska prövningar. Du får även möjlighet att utöka ditt professionella nätverk med många nya internationella kontakter.

Du kommer bland annat att få utbildning i GMP (good manufacturing practice), GCP (good clinical practice), nya EU Clinical Trial Regulations, Trial Master File, Supply Planning för kliniska prövningar, hur cytostatikabehandlingar planeras samt dokumentationen och hanteringen av läkemedel på apotek och i kliniska studier.

Du kommer att få jobba i en prestigelös företagskultur som tar tillvara på varandras olika kompetenser för att skapa de bästa förutsättningarna för företagets fortsatta tillväxt. Det här är en spännande möjlighet för dig som är ambitiös och vill ta nästa steg i din karriär!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du i första hand att hantera Supply planning, överskott och inkurans, avyttring av End of Life-produkter (EOL) och genomföra månatliga avstämningar. Allt för att säkerställa att leveranskedjan flyter smidigt.

Det betyder till exempel:

Värt att veta

Du kommer att ha ett nära samarbete med Head of Supply och ha ett nära samarbete med andra avdelningar internt som t.ex. Kvalitetsavdelningen och Regulatoriska avdelningen.

Oncopeptides sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel.
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering och fast anställning för rätt person. Oncopeptides har 40 timmars arbetsvecka, mån-fre, och tillämpar hybridarbete.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av leverans och logistik inom läkemedelsbranschen med goda kunskaper inom området och nu ser fram emot att gå vidare till en roll med mer ansvar.

Vi ser gärna att du har:

Alla lediga jobb