TNG
Supply Planner för konsultuppdrag

Supply Planner för konsultuppdrag

Supply Planner till konsultuppdrag i Malmö

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Supply Planner till konsultuppdrag i Malmö

Vill du få möjligheten att jobba som konsult hos oss på TNG som Supply Planner hos en av våra spännande kunder i Malmö? Läs mer om uppdraget nedan och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget innebär en anställning som konsult hos TNG och förväntas pågå under ca 6 månader utifrån vad vi vet just nu. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en viktig del i verksamheten och ha ett nära samarbete med projektledare, service delivery managers, supportavdelning och säljavdelning för att på bästa sätt möta kundens leveransförväntan. Därutöver hanterar du den dagliga kontakten med både interna och externa leverantörer och distributörer.
Du förväntas driva planering, kommunikation och uppföljning av prognos samt koordinera inkommande och avgående leveranser, inklusive tullhantering. I arbetet ingår viss rapportering till externa intressenter, myndigheter, miljödokumentation, etc, men även genomförande av inventering och viss reklamationshantering.
Här arbetar man i Microsoft NAV, där du ansvarar för artikelregister, produktkategorisering, planeringsparametrar, och BOM-struktur

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer få arbeta analytiskt och strategiskt tillsammans med ett riktigt härligt team som består av totalt 3 medarbetare som hjälper och driver varandra framåt. Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Malmö och rapportera till Strategic Sourcing Manager.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Vi tror att du har relevant högskoleutbildning och har jobbat i en liknande roll tidigare, det är en stor fördel om du arbetat med operativt inköp också.

Vi söker en person som är serviceminded och utåtriktad, och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du tar egna initiativ och drivs av att effektivisera och skapa nya processer för att verka i en verksamhet som ständigt förändras. Du är noggrann och samtidigt flexibel, och trivs med att hålla många bollar i luften. Med din erfarenhet har du utvecklat ett affärsmässigt arbetssätt och du har förmåga att arbeta med operationella uppgifter.
Vidare tror vi du är social, har humor ( det är inget måste men det är roligare så!), är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och externt, att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, ser både helheter och detaljer, och värnar om ett gott slutresultat i din leverans.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet är självständigt men det kräver också en hel del teamwork och vi tror på att hjälpa varandra i teamet när det behövs.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-15
Lovisa Wang-Larsen
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö