TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Planner för konsultuppdrag

Supply Planner till konsultuppdrag i Malmö

Vill du få möjligheten att jobba som konsult hos oss på TNG som Supply Planner hos en av våra spännande kunder i Malmö? Läs mer om uppdraget nedan och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget innebär en anställning som konsult hos TNG och förväntas pågå under ca 6 månader utifrån vad vi vet just nu. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en viktig del i verksamheten och ha ett nära samarbete med projektledare, service delivery managers, supportavdelning och säljavdelning för att på bästa sätt möta kundens leveransförväntan. Därutöver hanterar du den dagliga kontakten med både interna och externa leverantörer och distributörer.
Du förväntas driva planering, kommunikation och uppföljning av prognos samt koordinera inkommande och avgående leveranser, inklusive tullhantering. I arbetet ingår viss rapportering till externa intressenter, myndigheter, miljödokumentation, etc, men även genomförande av inventering och viss reklamationshantering.
Här arbetar man i Microsoft NAV, där du ansvarar för artikelregister, produktkategorisering, planeringsparametrar, och BOM-struktur

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer få arbeta analytiskt och strategiskt tillsammans med ett riktigt härligt team som består av totalt 3 medarbetare som hjälper och driver varandra framåt. Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Malmö och rapportera till Strategic Sourcing Manager.

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som är serviceminded och utåtriktad, och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du tar egna initiativ och drivs av att effektivisera och skapa nya processer för att verka i en verksamhet som ständigt förändras. Du är noggrann och samtidigt flexibel, och trivs med att hålla många bollar i luften. Med din erfarenhet har du utvecklat ett affärsmässigt arbetssätt och du har förmåga att arbeta med operationella uppgifter.
Vidare tror vi du är social, har humor ( det är inget måste men det är roligare så!), är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och externt, att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, ser både helheter och detaljer, och värnar om ett gott slutresultat i din leverans.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet är självständigt men det kräver också en hel del teamwork och vi tror på att hjälpa varandra i teamet när det behövs.

Alla lediga jobb