TNG
Supply Planner till BMI Sverige AB

Supply Planner till BMI Sverige AB

Driven Supply Planner med stark SAP kompetens till BMI Sverige i Malmö

Arbetsgivare BMI Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-22
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Lovisa Wang-Larsen
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Driven Supply Planner med stark SAP kompetens till BMI Sverige i Malmö

I rollen som Supply Planner på BMI Sverige erbjuds du möjligheten att komma in i ett mycket spännande skede då ett nytt system och en ny process ska implementeras. Din kunskap inom systemet kommer vara högt efterfrågad och utvecklingsmöjligheterna är goda då du till stor del kommer att kunna forma din egen vardag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos BMI Sverige får du möjlighet att arbeta med några av byggbranschens starkaste varumärke, såsom Icopal och Monier. BMI är ett företag med stora ambitioner, där två ledande aktörer inom tak (Icopal och Braas Monier) har gått samman för att erbjuda marknaden kompletta taklösningar. BMI Sverige är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag, som även finns i Asien och i Afrika.

Du kommer att komma in i ett företag som befinner sig på en förändringsresa, där man satsar framåt, och ges stora möjligheter till utveckling!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för implementering och driva den fortsatta utvecklingen den nya supply plan processen inom BMI Sverige innehållande IBP (Intergrated Business Planning) i SAP och allt vad det innebär form av:

  • Implementera nya rutiner i ett nytt system.
  • Revidera och uppdatera kapacitets- och lager prognoser utifrån sales and operation planning med 6,12 och 18 månaders framförhållning.
  • Uppföljning av produktions planerna vad det gäller lagertillgänglighet och kapitalbindning. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Planning, Logistics & Warehouse Director och tjänsten är placerad vid svenska huvudkontoret i Hyllie, Malmö. I din roll så kommer du jobba mycket tillsammans med den som är Demand Planner.

Fabrikerna man främst jobbar emot är placerade i Malmö, Jönåker, och i Vittinge och vi ser att man besöker dessa någon gång per år för att skapa relationer. Utöver det finns det även andra leverantörer såväl inom BMI familjen som externa.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom Supply Planning eller ekonomi
  • Du har SAP kompetens
  • Goda excelkunskaper alt Google sheets
  • Vi ser att du har en Högskoleutbildning inom relevant område, gärna med inriktning mot ekonomi och/eller logistik
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Du kommer att ha många kontaktytor och behöver kunna kommunicera tydligt, strukturerat och förmedla dina idéer och ditt budskap på ett motiverande och inspirerande sätt, både intern och externt.
Att skapa ett nätverk med kontakter och relationer faller sig naturligt för dig. Samarbete, att dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information och att stödja andra, blir avgörande för din och organisationens utveckling. Förmågan att analysera komplexa frågor och problem och navigera i en komplex värld kommer att behövas för att uppnå dina mål.

BMI Sverige

BMI Sverige

BMI Sverige är, med över 165 års erfarenhet, den svenska marknadens ledande tillverkare av tak, tätskikt och övriga system som fungerar som ett yttre skal och skyddar byggnader mot vatten, fukt och radon. Vi erbjuder innovativa tak och tätskiktslösningar, anpassade för nya sätt att leva och arbeta på. Våra tak ger, förutom skydd, sinnesro för arkitekter, takläggare, fastighetsägare och husägare tack vare produkter i världsklass och generösa garantier. BMI Sverige med 400 anställda, är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag med en betydande närvaro i Asien och i Afrika. Vi samlar några av industrins största och mest betrodda varumärken som Monier, Icopal och Siplast.

Arbetsgivare BMI Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-22
Lovisa Wang-Larsen
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Hyllie Boulevard 35, Malmö