TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Planner till uppdrag i centrala Stockholm

Brinner du för logistik och supply chain? Sök rollen som Supply Planner till vår kund redan idag!

Är du i början av din karriär med intresse eller erfarenhet av Supply Chain? I rollen som Supply Planner ansvarar du för att planera och optimera varuflödet inom kundens raffinaderier i Göteborg och Lysekil och depåsystem runt om i landet för att tillgodose kundåtaganden och depåbehov. Rollen är baserad i Stockholm.

Du får stort ansvar och där en viktig uppgift blir att säkerställa produkttillgänglighet och på sätt tillgodose våra kunders behov. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en viktig del av kundens arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Kundens nyrenoverade kontor finns i centrala Stockholm.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Supply Planner:

Värt att veta

I arbetet ingår nära samarbete med flertalet andra funktioner inom företagets övriga verksamhet. Du arbetar i en föränderlig miljö där det ofta behövs prioriteringar och snabba beslut. Rollen tillhör avdelningen Planning & Optimizing där totalt 8 personer ingår.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt, gärna under augusti månad. Uppdraget planeras pågå till slutet av mars 2023 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd som konsult av TNG och får ta del av våra förmåner. Du jobbar vanliga kontorstider och sitter hos vår kund i centrala på Stockholm. Det är möjligt att jobba på distans ett par dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot Supply Chain, processindustri eller motsvarande alternativt ett par års erfarenhet av en liknande roll. Du har god vana av Officepaketet inklusive Excel. Du har också vana att arbeta med affärssystem och intresse av att analysera stora mängder data. I rollen behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du är analytisk, lösningsorienterad och ha lätt för att ta till dig ny information samt agera fokuserat och lugnt även under tidspress.

Alla lediga jobb