TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support administratör till Michelin Nordic

Söker du nya utmaningar och har erfarenheter inom support? Nu kan du söka rollen Support Administratör till Michelin i Kungälv!

Nu finns det en fantastisk möjlighet för dig som vill jobba nära härliga och engagerade kollegor och bidra med dina kunskaper inom support. Michelin söker en support administratör till deras Warehouse Administrator Department i Kungälv. I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor, förvalta och utveckla Michelins lagersystem, samt supportera organisationen i alla frågor som rör systemet och dess processer.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Support Administratör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:

Värt att veta

Michelin är ett globalt företag och är ett av världens ledande däcktillverkare med över 115 000 medarbetare.
Nästan 200 personer arbetar för Michelin i Norden och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det sker även försäljning på Island och Färöarna. Michelins distributionslager som levererar däck till den nordiska marknaden ligger i Kungälv, norr om centrala Göteborg. Där jobbar ca. 75 personer i lagret och med logistik. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du social och utåtriktad, då jobbet kräver många kontaktytor. Du behöver vara kommunikativ och tycka om att förmedla din kunskap, samt trivas i en miljö där man arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Alla lediga jobb