TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support inom ekonomi till vår kund i Stockholm

Vi söker nu en Ekonomisupport med fokus på fakturafrågor till vår kund i Stockholm. Läs mer nedan!

Har du studerat ekonomi, är nyfiken på att arbeta med ekonomi och/eller tycker om att jobba med administration samt service? Har du dessutom en fallenhet för både ekonomi och problemlösning? Då är du den vi söker till vår kunds räkning som nu behöver en Ekonomisupport inom ekonomi med fokus på fakturor. Detta ett vikariat på minst 6 månader. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG erbjuds du goda förmåner, en närvarande konsultchef och ett brett konsultnätverk. Teamet som du blir en del av hos vår kund, har ett utpräglat "VI"- tänk med ett gemensamt mål om att ge så bra service som möjligt. Den röda tråden är god sammanhållning och glädje!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Ekonomisupport / Fakturasupport kommer du att hantera inkommande samtal avseende ekonomi- och fakturasupport till kunder och leverantörer. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i nya fina lokaler i norra Stockholm. Detta är ett sjukvikariat på minst 6 månader, under dessa månaderna kommer du alltså att vara anställd som konsult hos TNG men arbeta på plats hos vår kund.

Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling och förmåner.

Tjänsten är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl. 07:30-16:30

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi en engagerad och serviceorienterad person som tycker om att bemöta andra människor över telefon. Här trivs du som är pedagogiskt lagd och känner en lätthet inför att bemöta och coacha personer.

Vi söker dig som har kunskaper inom ekonomi och dess terminologi samt har erfarenhet av något ärendehanteringssystem och/eller ekonomisystem. Vidare har du telefonvana från exempelvis ett arbete i kundtjänst, callcenter eller helpdesk.

Alla lediga jobb